Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma Belediyesiden Ücretsiz Yeni ulaşım Hizmeti

Bandırma Belediyesiden Ücretsiz Yeni ulaşım Hizmeti

Bandırma Belediyesi, Ulaşım AŞnin de katkısıyla vatandaşlarımıza yeni bir ulaşım hizmetini hayata geçiriyor.

Bandırma Belediyesi, Ulaşım AŞ`nin de katkısıyla vatandaşlarımıza yeni bir ulaşım hizmetini hayata geçiriyor. Yeni hizmet kapsamında Bandırma Devlet Hastanesi Anayolu üzerinde oluşturulan yeni yolcu indirme-bindirme noktasından hastaneye kadar bölümde vatandaşlarımız Ulaşım AŞ tarafından ücretsiz olarak taşınacak. Uygulama kapsamında hem kent dışından hem de kent içinden gelen yolcu araçları vatandaşlarımızı bu noktaya kadar ulaşımlarını sağlayacak. Bu noktadan itibaren vatandaşlarımız hastaneye Ulaşım AŞ tarafından taşınacak.
Dünden itibaren başlayan uygulama ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, kent dışından gelen taşıma araçlarının "güzergah belgesi" olmaması ve hastanenin fiziki koşullarının yetersizliğinden dolayı bu uygulamayı başlatıldığını söyledi.
Onur: "Bandırma Devlet Hastanesi yetkililerinin talepleri üzerine dönem dönem hasta getiren araçların girişlerine izin verildi. Ancak daha kesin bir çözüm için Ulaşım AŞ ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ile görüşmelerimizi gerçekleştirerek bu yeni uygulamayı hayata geçirdik. 17 Nisan 2013 Çarşamba gününden itibaren başlatacağımız uygulama sabah 06.30 ile akşam 24.00 saatleri arasında aralıksız devam edecek" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı