Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Bandırma Belediyesi saha araştırma ekipleri işbaşında

Bandırma Belediyesi saha araştırma ekipleri işbaşında

Bandırma Belediyesi Saha Araştırma Ekipleri (SAE) işbaşında.

Bandırma Belediyesi Saha Araştırma Ekipleri (SAE) işbaşında. 
Vatandaşlarla kurduğu iletişim ağını interaktif hale getiren Bandırma Belediyesi, bununla yetinmeyerek Saha Araştırma Ekipleri’ni (SAE) sahaya sürdü. 
Oluşturulan Saha Araştırma Ekipleri (SAE) özel kıyafetleriyle, plan dahilinde Bandırma’da sokak sokak dolaşıyor, vatandaş ve esnaflarla görüşerek talep ve önerilerini not alıyor. 
Anket niteliğindeki soruları halka yönelterek şehir hakkında Bandırmalıların fikirlerinin kayıt altına alınmasını sağlayan oldukça kibar ve güler yüzlü olan SAE görevlileri kent halkı tarafından da sevildi. 
18 Temmuz’dan bu yana sahada çalışan SAE görevlileri aracılığıyla ilçe halkı taleplerini, şikâyet ve beklentilerini bizzat iletebiliyorlar. Bandırma Belediyesi SAE görevlileri gözlemledikleri sorunları yerinde tespit ederek, çalışma sonunda edinilen tüm bilgiler sınıflandırıp data haline getirilecek. 
Saha Araştırma Ekiplerinin Kayacık Mahallesi ve NATO Caddesi’nde gerçekleşen çalışmasına Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ile daire müdürleri de katıldı. 
Esnaf ve vatandaşlarla görüşen Başkan Tolga Tosun “Yapacağımız tüm çevre düzenlemesi ve yol planlarımızı uygulamadan önce o bölgede yaşayan ve çalışan vatandaşlarımızla konuşuyor, gelen farklı fikir ve önerileri derhal planlarımıza ekliyoruz. 444 7 105 Çağrı Merkezimiz, sosyal medya hesaplarımızın dışında vatandaşlarımızın duygu ve düşüncelerini bizzat öğrenmek için Saha Araştırma Ekipleri kurduk. Arkadaşlarımız Bandırma’yı karış karış gezerek talepleri, şikayetleri ve gelen destekleri not alarak raporlaştırıyorlar.” dedi. 
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı