Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin yanında

Bandırma Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin yanında

Bandırma Belediyesi halk için üretmeye, üretilenleri kardeşlik duygusuyla paylaşmaya devam ediyor.

Bandırma Belediyesi halk için üretmeye, üretilenleri kardeşlik duygusuyla paylaşmaya devam ediyor. 
Yıllardır devam ede gelen ekonomik sorunlar yüzünden, kentte temel gıdalara ulaşmakta sorun yaşayan çok sayıda aileye Bandırma Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yönetilen çalışmalarla, her gün 2-4 yaş arası 1350 çocuğa Bandırma Belediyesi ürünü BanSüt ulaştırılıyor. 
Her ay 550 ailenin evine, ihtiyaçları olan kuru gıda eksiksiz teslim edilirken, her gün 211 aileye, 4 çeşit sıcak yemek dağıtılıyor. 
Tarımın geleceğimiz adına taşıdığı büyük önemin farkında olma anlayışıyla kırsal kalkınmayı da önceliğe alan Bandırma Belediyesi, geçtiğimiz yıl Doğa, Çepni ve Eski Ziraatli Mahallelerinde imzalanan protokol ile belediyeye ait tarlaların üst kullanım hakları mahallelerdeki çiftçilere bırakıldı. 
İmzalanan protokol gereği Bandırma’nın bereketli topraklarında yetiştirilen 12.000 kg nohut, 6.750 kg kuru fasulye ve un haline dönüştürülen 60 ton buğday hasat edilirken, bu ürünler paketlenerek kullanıma hazır hale getirildi. 
Bandırma Belediyesi, ilçeye bağlı kırsal mahallelerde yetiştirilen bu ürünlere, BanSüt ve bir evin ihtiyaçları olan başka ürünleri de ekleyerek “Kara Kış Fonu-Yardımlaşma Paketi” oluşturdu. Bandırma Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Kara Kış Fonu – Yardımlaşma Paketi” desteğinden faydalanmak isteyen vatandaşlarımızın, Belediye Halk Masası’na bizzat gelerek ya da “bandirma.bel.tr” internet sitesi üzerinden başvuruda bulunabilecekleri, ekip arkadaşlarımızın resmi devlet kanalları yardımıyla onayladıkları başvurulara, hazırlanan Kara Kış Fonu-Yardımlaşma Paketi’nin gün geçirmeden ulaştırılacağı bildirildi. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı