Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Bandırma Belediyesi Halk Oyunları ekibi başarılarıyla dikkat çekiyor

Bandırma Belediyesi Halk Oyunları ekibi başarılarıyla dikkat çekiyor

Bandırma Belediyesi Halkoyunları Ekibi, yaz dönemi boyunca katıldığı birçok festival ve etkinlilerde Bandırma'yı başarıyla temsil etti.

Bandırma Belediyesi Halkoyunları Ekibi, yaz dönemi boyunca katıldığı birçok festival ve etkinlilerde Bandırma’yı başarıyla temsil etti. Kurulduğu günden buyana kısa sürede başarılı çalışmalara imza atan Bandırma Belediyesi Halkoyunları Topluluğu, ülkemizde farklı il ve ilçelerinde düzenlenen festivallerde yer alarak birbirinden keyifli halkoyunu gösterileriyle adından başarıyla söz ettirdi.
İlk olarak 25. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivalinde sahne alan ekip, sırasıyla Ayvalıkta düzenlenen Uluslararası Deniz ve Güneş Festivali, Afyonkarahisar’da düzenlenen 13.Uluslararası Zafer Festivali ve 78.Uluslararası Bergama Festivaline katılarak sahne aldı.
Son olarak bölgemizde Eylül ayı içerisinde kutlanan Kurtuluş günü programları kapsamında 14 Mayıs’ta Manyas’ın, 17 Eylül’de Bandırma ve 18 Eylül Edincik’in kurtuluş günü programlarında sahne alan ekip vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi.
Yeni kayıt dönemi: 20 Eylül – 15 Ekim arasında
Bandırma Belediyesi Halkoyunları Topluluğu’nun, yeni dönem kayıtlarına 20 Eylül 2014 tarihinde başlanıyor. 15 Ekim 2014 tarihine kadar sürecek olan yeni kayıt döneminde, topluluk bünyesinde katılmak isteyenler topluluğu Eski Belediye Binası 2.kattaki ofislerine başvurabilecek.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu