Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Bandırma Belediyesi geri dönüşüm protokolü imzaladı

Bandırma Belediyesi geri dönüşüm protokolü imzaladı

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Temiz Çevre Temiz Toplum” sloganıyla ambalaj atıklarının geri kazanımını sağlamak ve ülke ekonomisine katkı sağlamak üzere Geri Kazanım Projesini yaşama geçirdi.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, “Temiz Çevre Temiz Toplum” sloganıyla ambalaj atıklarının geri kazanımını sağlamak ve ülke ekonomisine katkı sağlamak üzere Geri Kazanım Projesini yaşama geçirdi.
Bahm Geri Dönüşüm firma sahibi Hakan Ceylan, Cansu Geri Dönüşüm firma sahibi Yıldıray Demirboğa, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Belediye Başkanı Dursun Mirza tarafından Bandırma için oldukça önemli bir projeye birlikte imza atıldı.
Bu yapılan çalışmayla atıkların kaynağında ayrıştırılarak tekrar kullanıma hazır hale getirileceğini belirten Başkan Mirza, “Bandırma da bir eksikliği daha bugün gidermiş oluyoruz. 2 ayrı geri dönüşüm firmasıyla protokol imzalıyoruz. Geri dönüşüm olan atıkların ayrı kumbaralarda toplanarak ekonomiye kazandırmayı amaçlıyoruz. Bandırma temiz bir kent olacak ve bilinçli bir ayrıştırmayla ekonomiye katkı sağlayacak.” dedi.



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli