Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma Belediye Başkanı Pekelin gündeminde bayram var

Bandırma Belediye Başkanı Pekelin gündeminde bayram var

Belediye Başkanı Sedat Pekel, düzenlediği basın toplantısında, 17 Eylül Bandırmanın düşman işgalinden kurtuluşunun coşkulu bir şekilde kutlanması için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkanı Sedat Pekel, düzenlediği basın toplantısında, 17 Eylül Bandırma`nın düşman işgalinden kurtuluşunun coşkulu bir şekilde kutlanması için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Hükümetin, son olarak çıkarıp, Resmi Gazete`de yürürlüğe giren yeni "Ulusal ve Resmi  Bayramların Kutlanması Yönetmeliği" kapsamında, 17 Eylül günü, bayram tebrikatı ve resmi geçidin yasaklandığına dikkati çeken Pekel, "Buna karşın bayramımızın, vatandaşlarımızın da katılımıyla yine coşkuyla kutlanacağına inanıyorum" dedi.
Pekel, bayram akşamı, Cumhuriyet alanında, Türk Pop Müziği`nin tanınmış ismi Ferhat Göçer`in konser vereceğini vurgularken, Bandırmalıları, ücretsiz bu konseri izlemeye davet etti.
Geçtiğimiz günlerde katıldığı Türkiye Belediyeler Birliği ce CHP Genel Menel Merkezi`nin düzenlediği yerel belediyeler toplantıları hakkında da bilgiler veren Başkan Pekel, şunları söyledi:
"Belediyeler Birliği, olağan bir toplantıydı. Ancak, CHP`nin, nüfusu 100 bini aşan belediyelerin başkanlarının davet edilip, projelerin gündeme geldiği toplantı önemliydi. Bilindiği gibi, erkene alınmak üzere olan yerel seçimler, 2013 yılının ekim veya kasım ayında yapılacak. Bu toplantıdan edindiğim bilgilere göre partimiz, önümüzdeki aydan başlamak üzere seçime dek her dört ayda bir kamuoyu anketi gerçekleştirecek. Değişik kamuoyu araştırma kuruluşlarına yaptırılacak bu araştırmalarda, o yörenin belediye başkanı olarak görmek istediği kişilerden, projelere dek çeşitli konular hakkında veriler toplanacak."
Bu toplantıda, Bandırma`nın isminin markalaşıp, çok önemsendiğini görmenin mutluluğunu yaşadığını vurgulayan Pekel, yerel seçimlerin düzeyli geçmesi dileğinde bulundu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli