Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Bandırma Bahçeşehir Kolejinden kardeş okula destek

Bandırma Bahçeşehir Kolejinden kardeş okula destek

Bandırma Bahçeşehir Koleji öğrencileri, kardeş okul seçtikleri Bandırma Ticaret Odası İlköğretim Okuluna bir bilgisayar ve bir projeksiyon makinesi armağan etti.

Bandırma Bahçeşehir Koleji öğrencileri, "kardeş okul" seçtikleri Bandırma Ticaret Odası İlköğretim Okulu`na bir bilgisayar ve bir projeksiyon makinesi armağan etti.
Bahçeşehir Koleji Müdürü Mebruke Balvar, 2012-2013 eğitim-öğretim yılının birinci döneminde başlattıkları "Kardeş Okul Sosyal Sorumluluk Projesi" kapsamında, üçüncü sınıf öğrencilerinin oynamadıkları oyuncakları, dördüncü sınıf öğrencilerinin ise kendi emekleriyle evlerinde hazırladıkları yiyecekleri okullarına getirerek, bir kermes düzenleyip, oyuncak ve yiyeceklerin satışından elde ettikleri gelir ile aldıkları bilgisayar ve projeksiyon makinesini, Bandırma Ticaret Odası İlköğretim Okulu`na armağan ettiklerini vurguladı. Balvar, öğrencilerinin, sosyal sorumluluk bilinci yüksek, çevresindeki ihtiyaçlara duyarlı, sorunların farkında olan ve bunların çözümüne yönelik düşünceler üreten bireyler yetişmeye büyük önem verdiğini belirtti.
Bilgisayar ve projeksiyon makinesinin teslim töreninde, Bandırma Ticaret Odası İlköğretim Okulu Müdürü Hacı Akyaz`ın ardından konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan ise öğrenciler arasındaki yardımlaşmanın önemine işaret ederken, öğrencilere, " İçinizden, gelecekte ülkemizi yönetecek, hatta uluslararası başarılara da imza atacak kişiler çıkacağına inanıyorum. Siz de kendinize inanın ve güvenin" dedi.
Bu arada Bahçeşehir öğrencileri, Bandırma Ticaret Odası İlköğretim Okulu öğrencilerine, yılbaşı için aldıkları armağanları da verdiler.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli