Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Bandırma Atatürk Caddesi’nde ikinci intihar teşebbüsü

Bandırma Atatürk Caddesi’nde ikinci intihar teşebbüsü

Geçtiğimiz günlerde Bandırma Atatürk Caddesi’nde bir inşaata çıkan K. U. isimli kişi emeğinin karşılığı verilmediği gerekçesi ile intihar etmek istediğini haykırırken...

Geçtiğimiz günlerde Bandırma Atatürk Caddesi’nde bir inşaata çıkan K. U. isimli kişi emeğinin karşılığı verilmediği gerekçesi ile intihar etmek istediğini haykırırken, Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce görevlendirilen ikna ekibi, operasyondan olumlu sonuç alarak K. U. İsimli şahsı intihar etmekten vazgeçirmişti. 
Aradan bir hafta geçmedi ki yine Atatürk Caddesi’nde bu kez 151 numaralı Corner plaza'nın 9. katındaki çatıya çıkan S. isimli genç intihar etmek istediğini haykırdı. Çatıda pervaz kenarına kadar gelerek yürekleri ağza getiren gencin intihar teşebbüsünün başarısız olması için acil olarak önlemler alındı. Emniyet, 112 ambulansı ve İtfaiye ekipleri gerekli güvenlik çemberini oluşturmakla kalmadı, Atatürk Caddesi’ni trafiğe kapattı. Emniyet Müdürlüğü’nün görevlendirdiği ikna ekibi çatıda yerini aldı ve yaklaşık 45 dakika süren çaba sonucu S. isimli genç çatıdan inmeye ikna edildi. 
Her iki intihar teşebbüsünden başarılı sonuç alınması vatandaşları sevindirdi. 
Haber Merkezi



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı