Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bandırma açıklarında dev balık yakalandı

Bandırma açıklarında dev balık yakalandı

Bandırma açıklarında 3 adet 100'er kg ağırlığında dev bir balık yakalandı. Bandırma Balık Halinde testere ile parçalandıktan sonra kilosu 20'ten satılan balık görenleri şaşırttı.

Bandırma açıklarında 3 adet 100'er kg ağırlığında dev bir balık yakalandı. Bandırma Balık Halinde testere ile parçalandıktan sonra kilosu 20'ten satılan balık görenleri şaşırttı. Göç döneminde ve açık denizde balık sürülerini kovalarken yakalanan orkinos cinsi balık vatandaşların ilgi odağı oldu.
Bandırma'da balıkçılık yapan Ali Çakıroğlu, isimli balıkçı ekibi ile birlikte balık avlamak için açıldığı ilçe açıklarında büyük bir sürpriz ile karşılaştı. Bölgedeki balık sürülerini kovalarken ağa takılan dev 3 orkinos balığı ırgat yardımı ile güverteye çıkarıldıktan sonra ilçe balık haline getirilip satışa sunuldu.
Çakıroğlu, Okyanuslardan Karadeniz'e geçişlerde ve açık denizden kıyılara doğru balık sürülerini kovalarken bu tür büyük balıkların zaman zaman ağlara takıldığını belirtti.
Çakıroğlu, oldukça lezzetli olan dev balığı parçalayarak kilosunu 20 TL'den sattıklarını söyledi. Balık Halinde dev balıkları gören birçok kişi hatıra fotoğrafı çektirdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli