Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma YÖBTA Vakfı Olağanüstü Genel Kurula gitti

Bandırma YÖBTA Vakfı Olağanüstü Genel Kurula gitti

Bandırma Yüksek Öğretim Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar (YÖBTA) Vakfı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.

Bandırma Yüksek Öğretim Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar (YÖBTA) Vakfı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.
Çalışmalarını 1997 yılından itibaren sürdüren Bandırma Yükseköğretim Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Vakfı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Konferans Salonu´nda yapıldı.
Toplantıya Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Bandırma Belediye Başkan Yrd. Mehmet Sert, Rektör Yrd. Prof. Dr. Alpaslan Serel, vakıf üyeleri ve üniversitemiz öğretim üyeleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, vakfın sadece üniversitenin değil şehrin vakfı olduğuna dikkat çekti.
Vakfın faal hale getirilmesine vurgu yapan Özdemir, ?Bunun içinde değerli vakıf üyelerinin desteğini daha çok ihtiyaç duyacağız. Bizim hedefimiz vakfımızı Bandırma ve Balıkesir´in en aktif vakıflarından biri haline dönüştürmek. Üniversitemiz genç bir üniversite. Bu nedenle de üniversitemizin ihtiyaç duyduğu birçok konuda vakfımızın desteğine ihtiyacımız var. Vakıf üyelerinin görüşünü almak bizler için son derece önemli. Vakfımızla ilgili güzel kararları hep birlikte almak ve genel kurul üye sayısını daha da artırmak istiyoruz.? dedi.
Vakfın Adı, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Vakfı olarak değiştirildi
Toplantıda, başlangıçta İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi´ne destek amacıyla kurulan vakfın, yapılan senet tadilatı ile üniversite vakfına dönüştürülmesi konusu görüşüldü. Genel Kurul kararı ile vakfın Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Vakfı olarak çalışmalarını sürdürmesi kararlaştırıldı.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli