Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırma, yaygın basının gündeminde

Bandırma, yaygın basının gündeminde

Attila Gökçe, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti´nin panelini yazdı

Milliyet Gazetesi spor yazarı Attila Gökçe, 28 Eylül 2016 Perşembe tarihli köşe yazısında, Kaan Bingül´ün başkanlığındaki Bandırma Gazeteciler Cemiyeti tarafından, 22 Eylül 2016´da, Bandırma Barış Manço Kültür Merkezi´nde düzenlenen panele ait izlenimlerine yer verdi.
Gökçe, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti´nin, ?Tutkumuz Spor? başlıklı paneli ile ilgili olarak, ?Ah, o gemide biz de olsaydık!? başlıklı yazısında şunları yazdı:
?Geçen hafta, perşembe günü sabahtan yola çıktık. Yol arkadaşlarım Fatih Kuşçu, Melih Gümüşbıçak ve Ahmet Çakır. Varış noktamız Bandırma? Orada, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti´nin düzenlediği spor paneline katılacağız.
İyi ki öyle bir huzur yolculuğuna çıkmışız. İlk durağımız Bursa Kardeşler Lokantası. Kebap diyarında bir ada?Üç cins kuru fasulyesi var. Patlıcanlı eti ve ille de tatlıları bir harika. İştahla öneririm.
Panelimizi 300 kişi izledi. İlçenin protokolü ile kadınlı erkekli gruplar. Anneler, babalar ve çocukları?G enç sporcular? Bandırmaspor´un yöneticileri? Kick Boks´ta ?Tekme öyle atılmaz, böyle atılır? dercesine deplasmandan 19-0´lık galibiyetle dönen genç kızlar? Zihin açan sorular, sohbetler. Ne yalan söyleyeyim, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel ile Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı tanımaktan çok mutlu oldum. Bandırmaspor-Balıkesirspor rekabeti ateşli, biliyorsunuz. Neyse ki maçı oynatmışlar? Her iki taraf da ?Biz kazandık? diyor. Maç skoru 0-0. Bazen paylaşmak en güzel çözüm oluyor. Yazar dostum Önder Balıkçı ve Bandırma Gazeteciler Cemiyeti meslektaşlar da komplekssiz, heyecanlı ve sıcak sohbetleriyle bizi çok değerli armağanlarla ağırladılar. Çocukluğumuzdan beri 7´den 70´e tarih ezberimizde yer alan Bandırma Vapuru, adımıza küçük bir maket olarak hazırlanmıştı. (Ah, o gemide biz de olsaydık!)
Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin ve sinemamızın usta yönetmenlerinden Tunç Başaran´ın arasında oturuyordum. O tatlı sohbetin en kârlısı galiba bendim. Hem gruptaki arkadaşlarıma, hem de Bandırma´daki dostlara en içten teşekkürlerimle.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı