Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırma yağlı güreş şampiyonasına hazır

Bandırma yağlı güreş şampiyonasına hazır

Bandırma Belediyesi´nin katkılarıyla bu yıl ilki düzenlenecek olan 17 Eylül Yağlı Güreşleri için çalışmalar son aşamaya geldi.

Bandırma Belediyesi´nin katkılarıyla bu yıl ilki düzenlenecek olan 17 Eylül Yağlı Güreşleri için çalışmalar son aşamaya geldi.
Belediye ekiplerince yerine getirilen çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü çevre düzenleme çalışmalarını sürdürürken Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince de Güreş Sahasında portatif tribünlerin kurulması çalışmaları tamamlandı. Ayrıca bölgede Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce de çevrede temizlik çalışmaları yerine getirildi.
Yağlı Güreşler, 17 Eylül Perşembe günü Saat 11.00´de Bandırmaspor Antreman Sahasında
Bandırma´nın Kurtuluş Günü olan 17 Eylül tarihinde düzenlenecek olan güreşler aynı gün saat 11.00´da Otogar ve Tır Parkı´nın arka bölümünde yer alan Bandırmaspor Antreman Sahasında gerçekleşecek. 10.00 ile 12.00 saatleri arasında Belediye Nikah Salonu önünden güreş sahasına ücretsiz otobüs seferleri var.
Marka güreşçiler er meydanına çıkıyor
17 Eylül Yağlı Güreşlerinde ülkemizin tanınmış güreşçileri en iyi olmak için er meydanında ter dökecek. Başta 2015 Kırkpınar Başpehlivanı Orhan Okulu olmak üzere ülkemizin tanınmış ve elde ettiği şampiyonluklarla adından başarıyla söz ettirmiş Başpehlivanlar Abdullah Güngör, Ali Rıza Kaya, Ekrem Yavuz, Faruk Akkoyun, Fatih Atlı, Hamza Köseoğlu, Hasan Tuna, Recep Kara, Serhat Gökmen ve Hasan Zeybek turnuvada Başpehlivan olmak için yarışacak.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli