Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırma Toyota plazadan kaçırılmayacak fırsat doğdu!

Bandırma Toyota plazadan kaçırılmayacak fırsat doğdu!

Toyota Plaza Bandırma Altan´dan ?Eski Dostlar? için kaçırılmayacak fırsatlar.

Toyota Plaza Bandırma Altan ?eski dostlarını? unutmuyor. 2007 ve öncesi Toyota modellerine sahip olanlar ?Eski Dostlar Paketi? ile birçok servis ve yedek parça avantajından yararlanacaklar.
Özellikle 2007 ve öncesi seçili Corolla ve Yaris modelleri için çok cazip fiyat avantajlarına sahip ?Özel Fiyatlandırılmış Parçalar ve Avantajlı Menü? gruplarının oluşturulduğu fırsat paketlerinde, farklı bakım ve onarım menüleri yer alırken, birçok yedek parça da avantajlı olarak Toyota Plaza Bandırma Altan´da sunulacak.
?Yılların Toyotacılarına Eski Dostlar Paketi? ile 2007 ve öncesi tüm model yılı araçlar Toyota Forever Kart ?Diamond? statüsüne kavuşurken, yedek parçada % 20, işçilikte % 30 ve daha birçok avantaj sağlamış olacak. Eski dostlar paketi ile Toyota Plazaya gelenler ayrıca Medline Acil Sağlık Hizmetleri´nden de bir yıl boyunca ücretsiz olarak yararlanabilecekler.
Çok özel fırsatların yer aldığı ?Eski Dostlar Paketi?nden yararlanmak için, 2007 yılı ve öncesi Toyota´nızı Bandırma´da hizmet veren Toyota Plaza Bandırma Altan´a götürmeniz yeterli olacak.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı