Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma Ticaret Odası ile 17 Eylül Üniversitesi işbirliğine gitti

Bandırma Ticaret Odası ile 17 Eylül Üniversitesi işbirliğine gitti

Bandırma´da sanayi ve üniversite işbirliğini tüm alanlarda geliştirmek amacıyla Bandırma 17 Eylül Üniversitesi ve Bandırma Ticaret Odası (BTO) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Toplantı Salonu´nda düzenlenen protokol imza törenine, Bandırma Ticaret Odası Meclis Başkanı Bahadır Çenberci, Genel Sekreteri Serap Özdemir ve Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Enver Çangal ile Ahmet Boyacı, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi olarak Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir ile birlikte Rektör Yardımcısı Alpaslan Serel, Rektör Danışmanı ve BANÜ-SEM Müdürü İsmail Şahin, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ahmet Aydın, Öğr. Üyesi Doç. Dr. Metehan Yılgör, Öğr. Gör. Metin Akbulut ve Öğr. Gör. Cemal Çelik katıldı.
BTO Meclis Başkanı Bahadır Çenberci ve Prof. Dr. Süleyman Özdemir´in karşılıklı olarak imzaladığı protokol, üniversitenin, Bandırma Ticaret Odası personeline ve üyelerine Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (BANÜ-SEM) üzerinden indirimli eğitimler vermesini kapsayacak.
İşbirliği protokolü ile Bandırma Ticaret Odası, üniversitenin bünyesindeki enstitülerde Bandırma Ticaret Odası ile ilgili hazırlanan tez ve rapor gibi bilimsel çalışmaları kendi logosu altında ücretsiz olarak basılı hale getirebilecek.
Üniversitenin, Bandırma Ticaret Odası´nın teknoloji becerilerini geliştirmesine yönelik çalışmalara destek olması, teknoloji becerileri ve ilişkilerini geliştirmek üzere üniversite tarafından bir akademik danışman veya uzman görevlendirilmesi, BTO ile üniversite işbirliğinde proje, seminer, panel, konferans, sempozyum, çalıştay ve sertifika programları düzenlenmesi, Bandırma Ticaret Odası´nın ihtiyaç duyduğu dış ticaret hizmetlerini BANÜ-SEM üzerinden yerine getirilmesi kararlaştırıldı. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli