Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırma takımları mahalle liginde iddialı

Bandırma takımları mahalle liginde iddialı

Mahalle liginde mücadele eden Bandırma takımları bir üst tura yükseldi.

Mahalle liginde mücadele eden Bandırma takımları bir üst tura yükseldi.
Gençleri spora teşvik edip kötü alışkanlıklar kazanmasının önüne geçmek amacıyla başlatılan ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile ortak düzenlenen Mahalleler arası Futbol Turnuvası devam ediyor.
Spora ve sporcuya sağladığı desteklerle dikkat çeken Bandırma Belediyesi bu turnuvaya katılan takımları her yönden destekliyor. Gerek ulaşım, gerekse spor malzemeleri konusunda desteklenen Bandırma takımları, aldığı sonuçlarla Bandırma´yı başarıyla temsil ediyor.
"İmkan Bizden Oynamak Sizden" isimli mahalleler arası futbol turnuvasında öncelikle kent içinde yapılan ilk eleme maçlarında Bandırma´yı turnuvada temsil edecek takımlar belirlendi.
Paşakonak Mahallesi´ni temsilen Kemal Pireci Lisesi´nden oluşan Genç kategorisinde mücadele eden Grup ile İhsaniye Mahallesi´ni temsilen Şehit Süleymanbey Ortaokulu´ndan oluşan Yıldız kategorisinde mücadele eden Grup, il eleme kuralarında Erdek takımları ile eşleşti.
2 maç üzerinden eleme usulü ile yapılan ilk futbol müsabakası Bandırma ŞMG Anadolu Lisesi Spor salonunda gerçekleşti. Yıldız kategorisinde mücadele eden Bandırma takımı, 18 Eylül Orta Okulu´nu 2-0, Genç kategorisindeki Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu İmam Hatip Lisesi´ni de 5-0´lık skorla geçti.
Dün, Erdek´te gerçekleşen rövanş maçlarında Yıldız kategorisinde mücadele eden takım 1-0, Genç kategorisinde mücadele eden gençler ise 7-0´lık galibiyetle bir üst tura yükselmeye hak kazandılar. Bugün oynanacak diğer maçların galipleriyle eşleşecek olan takımlar 2. maçlarını 20 ve 24 Şubat tarihlerinde yapacak.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, ?Gençlerimizi turnuvada yakaladıkları bu başarılarından dolayı tebrik ediyor, kentimizi en iyi şekilde temsil ettikleri için teşekkür ediyoruz.? dedi. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli