Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma SGK, yeni binasına taşınıyor

Bandırma SGK, yeni binasına taşınıyor

Kurum, Bandırma´nın yanı sıra Erdek ve Marmara´ya da hizmet veriyor

Bandırma Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Merkez Müdürlüğü, pazartesi gününden itibaren yeni hizmet binasında görevini sürdürecek.
Kurum Müdürü Bayram Öztürk, Bandırma´nın yanı sıra Erdek ve Marmara ilçelerindeki işveren ve sigortalılara da hizmet verdiklerini belirtirken, şunları söyledi:
?Bandırma Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü olarak, 2013 yılı Aralık ayından bu yana hizmet vermekte olduğumuz Bandırma Ticaret Odası binası, beşinci kattaki adresimizden taşınıyoruz. 600 Evler Mahallesi, 1220 Sokak, No:4/BANDIRMA (Adalet Sarayı´na yakın) adresinde bulunan yeni hizmet binamızda 15.02.2016 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayacağız. Taşınma nedeniyle sigortalılarımıza ve işverenlerimize verdiğimiz hizmetlerde hiçbir kesinti yaşanmayacaktır. Bandırma Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü olarak ilçemizle birlikte Erdek ve Marmara Adası ilçelerimize de hizmet vermekteyiz. Merkezimizde, Bandırma, Erdek ve Marmara Adası ilçelerimizde bulunan işyerlerimizin tescil, bildirge ve işveren işlemleri, genel sağlık sigortası işlemleri, 4/b(BAĞKUR) sigortalılarımızın tescil, hizmet ve emeklilik işlemleri, iş kazası, meslek hastalığı, analık ve hastalık hallerinde ödenen iş görmezlik ödemeleri, tarım ve orman işlerinde hizmet akdiyle süreksiz olarak çalışan sigortalıların işlemleri(ek-5), bazı kısmi süreli çalışan sigortalıların işlemleri(ek-6), ev hizmetlerinde çalışan sigortalıların işlemleri(ek-9) vb. yürütülmektedir. Müdürlüğümüzde, 2016 yılı Ocak ayı itibariyle 16.502 adet işyeri dosyası, 31.129 adet 4/b(BAĞKUR) ile tarım veya orman işlerinde hizmet akdiyle süreksiz olarak çalışan sigortalı dosyası, 417 adet emekli sigortalı dosyası, 12.620 genel sağlık sigortası sigortalı dosyası bulunmaktadır. Yeni hizmet binamızın sigortalılarımıza, işverenlerimize ve çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.?
Öztürk, açıklamasını şöyle sürdürdü:
?Ayrıca, Bandırma Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Niyazi Güler ve Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı´ya, bizlere ev sahipliği yaptıkları, karşılaştığımız sorunların çözümü konusunda her zaman yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum. Özellikle Bandırma Kaymakamımız Tuncay Sonel´in, geldiği günden bu yana yeni hizmet binamızın inşaatını takip etmesi, inşaatı ziyaretlere gelip, durumu hakkında bilgi istemesi, karşılaşabileceğimiz sorunların kendisine iletildiği takdirde yanımızda olacağını ifade etmeleri bizlerin moral ve motivasyonumuzu artırmıştır. Bu nedenle de kendilerine çok teşekkür ediyorum.?
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli