Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma Rotary´de ikinci Hayri Erdem dönemi

Bandırma Rotary´de ikinci Hayri Erdem dönemi

Bandırma Rotary Kulübü´nde başkanlık devir teslim töreni gerçekleşti.

Bandırma Rotary Kulübü´nde başkanlık devir teslim töreni gerçekleşti.
Erdek´e bağlı Tatlısu Mahallesi´ndeki Kırtay Motel´de gerçekleşen gecede Mehmet Ali Ozar, başkanlığı Hayri Erdem´e teslim etti. 1993-1994 döneminde de başkanlık görevini yürüten Erdem, böylece ikinci kez başkan oldu.
1983 yılında, eczacı Çetin Zeybek´in başkanlığında kurulan, hâlen 30 üyeye sahip bulunan Bandırma Rotary Kulübü´nün devir-teslim töreninde ilk konuşmayı yapan Mehmet Ali Ozar, başkanlık dönemi sırasında gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında kısa bilgi verdi. Ozar, ?Rotary Kulübü, gerçek bir ailedir? dedi. Ozar´dan görevi devralan Hayri Erdem, başkanlık görevini üstlenmesinin, göreve talipli çıkmaması nedeniyle bir zorunluluktan kaynaklandığının altını çizerken, ?Önümüzdeki dönemler için genç kardeşlerimizi, bilinçli bir şekilde başkanlığa hazırlayacağız. Ro-tary, topluma hizmet kuruluşudur? diye konuştu. 

Uluslararası Rotary´nin, bu dönemki sloganının, ?Rotary, insanlığa hizmet eder? olduğuna dikkat çeken Erdem, bir yıl süreyle yürüteceği başkanlık görevi sırasında tüm Rotaryenlerin yanı sıra onların eşlerinin de desteklerine ihtiyaç duyduğuna dikkat çekti.
Ardından, Çanakkale´den gelen 2440. Bölge Guvarnör Temsilcisi Erdal Gezen, düşüncelerini açıkladı. Gezen, bir yıl süreyle görev yürüten Mehmet Ali Ozar´a teşekkür ederken, yeni başkan Hayri Erdem´in de, deneyimiyle Bandırma Rotary Kulübü çatısı altında toplum için yeni hizmetler sunacağına inandığını belirtti.
Ardından, 2440. Bölge eski Guvarnörü Ali Bor da düşüncelerini açıkladı.
Hayri Erdem´in başkanlığındaki Bandırma Rotary Kulübü´nün yönetim kurulunda Sel Erşen, İlker Pozan, Osman Muslubaş, Hikmet Önral, Kurtuluş Temur, Erdoğan Çıkrıkçı, Onur Polat, Mehmet Ali Ozar, Barış Gülmüş, Fahri Güler ve Ahmet Kargı görev yapacak.
Gecede, Kadir Balcı da Rotaract Kulüp başkanlığını Sinan Yazıcı´ya devretti.
Bandırma Rotary Kulübü yönetiminin devir teslim tören gecesine 6. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Mustafa Rüştü Çelenk, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin de katıldı. Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli