Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Bandırma Rotary Kulübü Harun Sağlam´ı konuk etti

Bandırma Rotary Kulübü Harun Sağlam´ı konuk etti

Bandırma´lı Beden Eğitimi Öğretmeni Harun Sağlam, Bandırma Rotary Kulübü´nün haftalık toplantısının konuğu oldu.

Bandırma´lı Beden Eğitimi Öğretmeni Harun Sağlam, Bandırma Rotary Kulübü´nün haftalık toplantısının konuğu oldu.
Sağlam, bugüne kadar çektiği kısa filmler ve Haziran ayında okuyucu ile buluşan ilk kitabı ?Kayadibi Mahallesi´ ile ilgili Rotary üyelerine bilgi verdi.
Öğretmenlik mesleğinin yanı sıra kısa filmleri, gezi yazıları ile bilinen Sağlam´ın Haziran ayında yayımlanan ilk kitabı Kayadibi Mahallesi ilgi çekmeye devam ediyor. Bandırma Rotary Kulübü´nün davetiyle Rotary Kulübünün haftalık toplantısına katılan Harun Sağlam´ın sunumu Rotary Kulübü üyelerinin büyük beğenisini kazandı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Bandırma Rotary Kulübü Dönem Başkanı Fatma Salı, Bandırma Rotary Kulübü´nün çalışmalarındaki son gelişmeler hakkında üyelere bilgi verdi. Salı ?Okulda Rotary Projesi kapsamında Şehit Bedir Karabıyık okulunda bahçe düzenlemesi ve Atatürk büstü konusunda çalışmalara bugün büyük bir hızla başlandı. Guvarnörümüzün projesi olan ?Rotary Ormanları? projesinde 3 yılda 100.000 ağaç hedefimiz bulunuyor.? dedi.
30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili de konuşan Bandırma Rotary Kulübü dönem başkanı Fatma Salı ?30 Ağustos 1922 zaferi, tarihimizin dönüm noktalarından biri olmasının yanında, yalnızca bizim değil, tüm ezilmiş ulusların özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır.? dedi.
Toplantının konuğu olan Bandırmalı Beden Eğitimi Öğretmeni Harun Sağlam sunumunda kısa yaşam öyküsünden bahsetti. Sunumun sonunda Harun Sağlam´ın geçtiğimiz yıl Sabancı Vakfı´nın düzenlediği kısa film yarışmasında finale kalan ?Bedel´ adlı kısa filmi gösterildi. Büyük beğeni toplayan filmin ardından Sağlam´a günün anısına plaket takdim edildi. Harun Sağlam toplantının sonunda ?Kayadibi Mahallesi´ kitabını Bandırma Rotary Kulübü üyeleri için imzaladı.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli