Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Bandırma PTT Müdürü Safiye Güney: "Müşteri memnuniyetini çok önemsiyoruz"

Bandırma PTT Müdürü Safiye Güney:

Bandırma PTT Müdürü Safiye Güney, "Bandırmalıların emrin-deyiz" dedi.

Bandırma PTT Müdürü Safiye Güney, "Bandırmalıların emrin-deyiz" dedi.
40 yıllık devlet görevlisi olup, Bandırma´ya Edremit PTT Müdürlüğü´nden atanan Güney, hâlen 60 personelle hizmet vermeye çalıştıklarını belirtirken, "Genel Müdürlüğümüz, performans değerlendirme ve iş hacmini dikkate alarak personel veriyor. Biz de işimizi büyük bir ciddiyetle yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.
Bandırma PTT Müdürlüğü olarak 87 ayrı iş ve işlemle vatandaşlara hizmet sunmaya çalıştıklarını belirten Güney, şunları söyledi:
"Hâlen bankalar adına kredi veriyoruz. Vatandaşlar, bu hizmetimizden hiç beklemeksizin yararlanıyor. Emekliler de maaşlarını bizden alıp almadıklarına bakılmaksızın bu hizmetten yararlanıyorlar. Yine çalışanlar, çiftçiler ve esnaf da kredi alabiliyor. Yine rakip firmalara göre çok daha uygun ücretlerle hızlı para transferleri gerçekleştiriyoruz. PTT olarak kuruluşumuzdan bu yana verdiğimiz havale hizmeti akışı sürüyor. Çek hizmetlerimize devam ediyoruz. Çek açma hesabımız ucuz ve çek hesabı açma ücretsiz. Sigorta işlemleri de yapıyoruz. Dağıtım ve kargo işlemlerimiz hem diğer frmalara göre ucuz, hem de devlet garantisi altında. Vatandaş, kargoya verdiği gönderinin ne durumda olduğunu barkotundan, sisteme girerek saat saat izleyebiliyor."
Amaçlarının "kaliteli hizmet" olduğuna işaret eden Bandırma PTT Müdürü Safiye Güney, şu değerlendirmede bulundu:
"Bizler, müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyoruz. Çünkü, müşteri varsa, biz de varız. Bunun bilincindeyiz. Bu nedenle tüm personelimizle güleryüzlü hizmet verme çabası içindeyiz. Hiç affet-meyeceğim bir şey, personelimin, müşterilerimizle zıtlaşması ve tartışma içine girmesidir. Elimizden gelenin ötesinde hizmet sunmayı hedefliyoruz. İşimi, çalışmayı ve üretmeyi çok seviyorum ve yeniliğe de açığım."
Bandırma´yı ve insanlarını çok sevdiğini vurgulayan Güney, "İznik doğumluyum. İznik´e benzettiğim Bandırma´yı da doğduğum bu kentten hiç ayırmıyorum. Bandırma, doğasıyla, insanlarıyla ve konumuyla cennet bir ilçe" diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli