Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma Müftülüğü´nden öğrencilere kandil iftarı

Bandırma Müftülüğü´nden öğrencilere kandil iftarı

Bandırma İlçe Müftülüğü, Miraç Kandili nedeniyle Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi öğrencilerine bir iftar yemeği verdi.

 Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası düğün salonundaki yemeğe Kaymakam Tuncay Sonel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, Devlet Hastanesi Başhekimi Muzaffer Şenveli, Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Acar da katıldı.
İlahiler ve kasidelerini seslendirilmesiyle başlayan iftar yemeği öncesinde konuşan İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, şunları söyledi:
?Diyanet İşleri Başkanlığımız, bu yılki Kutlu Doğum Haftası programının sloganını ?gelin birlik olalım´ şeklinde belirledi. Hayatımız boyunca en önemli olmazsa olmazımız, dostluk, birlik ve beraberliğimizdir. Aynı bayrağın altında, aynı vatan sınırları içinde hayatımızı güzelleştirmeli ve muhabbetimizi artırmalıyız. Mutlulu-ğumuzu paylaşarak çoğaltmalıyız. Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar, birlik ve beraberliğimiz bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.?
Kaymakam Tuncay Sonel de konuşmasında, Bandırma´da yaşayan herkesin büyük bir aile oluşturduğunun altını çizerken, kapısının her zaman öğrencilere açık olduğunu belirtti.
İftar yemeği, İlçe Müftüsü Süleyman Küçük´ün duasıyla sona erdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli