Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırma Milli Eğitim yeni Müdürü Mirza´yı ziyaret etti

Bandırma Milli Eğitim yeni Müdürü Mirza´yı ziyaret etti

Keçiören Milli Eğitim Müdürlüğü´nden, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan ve göreve başlayan Mustafa Kılıçgil, beraberinde Milli Eğitim Müdür Vekili Mutlu Aslan ile birlikte Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya tanışma ve nezaket ziyareti

Keçiören Milli Eğitim Müdürlüğü´nden, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan ve göreve başlayan Mustafa Kılıçgil, beraberinde Milli Eğitim Müdür Vekili Mutlu Aslan ile birlikte Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya tanışma ve nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Yapılan ziyaretten dolayı mutluluğunu dile getiren Başkan Mirza ?İlçe Milli Eğitim Müdürlüğündeki yeni göreviniz hayırlı olsun kentimize hoş geldiniz. Kentimizde diğer bütün kurumlarla olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sizlerle iyi ilişkiler içerisinde başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Bandırma eğitim ve öğretimde çok başarılı, çok sosyal bir kenttir. Bandırma Belediyesi olarak her zaman okullarımızın sorunlarının aşılması ve öğrencilere her konuda destek verilmesi noktasında önemli çalışmalar yapıyoruz. Okullarımızın çevre düzenlemesi ve ekipman ihtiyaçlarına imkanlarımız ölçüsünde destek oluyoruz. Pek çok ihtiyaç sahibi öğrencimin kıyafet, ayakkabı ve kırtasiye masraflarını üstleniyoruz. Bizim için eğitim ve çocuklarımız her şeyden önce geliyor. Onlara iyi bir gelecek hazırlamak için Milli Eğitim Müdürlüğümüzle koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz? dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil ise bir eğitimci olarak Belediye Başkanının eğitime ne kadar önem verdiğini gördüğünü dile getirip, ?Verilen desteklerle birlikte de eğitim alanında önemli çalışmalara imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.? dedi.
Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fahri Sert´te yer aldı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli