Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bandırma KOM göz açtırmıyor!

Bandırma KOM göz açtırmıyor!

Bandırma KOM Grup Amirliği ekipleri yaptıkları operasyonlarla uyuşturucu tacirlerine gözaçtırmıyor. Balıkesir Valiliğinden yapılan açıklamada; ?13.06.2017 tarihinde yapılan çalışmalar neticesinde 94 adet hap ile 2 şahıs yakalanmış ve tutuklanmıştır.

Bandırma KOM Grup Amirliği ekipleri yaptıkları operasyonlarla uyuşturucu tacirlerine gözaçtırmıyor. Balıkesir Valiliğinden yapılan açıklamada; ?13.06.2017 tarihinde yapılan çalışmalar neticesinde 94 adet hap ile 2 şahıs yakalanmış ve tutuklanmıştır. Şahısların malzemeyi kimden aldıkları ile alakalı yapılan sorgulamada Bandırma ilçemizde bulunan bir şahıstan maddeleri aldıkları tespit edilmiş ancak hapı satan şahsın potansiyelinin daha yüksek olabileceği düşünülerek daha kapsamlı çalışma yapmak amacı ile müdahale edilmemiş, yapılan çalışmada şahsın malzeme saklama amaçlı kullandığı ikamet tespit edilmiş ve Bandırma Grup Amirliğimiz tarafından adres kontrollü bir şekilde fiziki takip amaçlı izlenmeye başlanmıştır.
18.06.2017 günü bir şahsın adrese gelerek ayrıldığı tespit edilmiş ve yapılan kontrolde 5 adet extacy hap elde edilmiştir. Bunun üzerine adrese Bandırma Kom Grup Amirliği tarafından yapılan operasyon neticesinde 850 adet extacy hap, 40 gr civarı esrar maddesi, 6 gr civarı skunck maddesi, 4 gr civarı bonzai maddesi ve 8000 TL paraya el konulmuş olup hedeenen şahıs ile birlikte toplam 3 şahıs gözaltına alınmıştır? denildi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Bandırma açtırmıyor
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli