Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırma Kırmızı Yardımcı Antrenörü Milos Obrenovic:

Bandırma Kırmızı Yardımcı Antrenörü Milos Obrenovic:

´´Kendi evinizde bu kadar hücum ribaundu veremezsiniz´´

Türkiye Basketbol Ligi´nde kendi evinde Pertevniyal takımına 90.72 mağlup olan Bandırma Kırmızı Yardımcı Antrenörü Milos Obrenovic maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ´´Öncelikle Pertevniyal takımını tebrik ederim. Çok önemli bir deplasman maçını kazandılar. Konuştuğumuz şeylerin bazı kısmına saygı duyduk. Özellikle boyalı alanı kontrol etmeliydik. Çok ciddi sıkıntılar yaşadık bu konuda. Özellikle de savunma ribaundu konusunda. Pertevniyal 17 hücum ribaundu almış. Kendi evinizde bu kadar hücum ribaundu veremezsiniz. Topu kontrol etmekle ilgili problemlerimiz vardı bu maçta. Eğer bu ligde iyi oynayıp ayakta kalmak istiyorsak daha çok isteyip iyi oynamalıyız.´´ dedi.
Bandırma Kırmızı´nın Kaptanı Talat Alp Altunbey ise şu değerlendirmelerde bulundu: ´´Maça takım halinde kötü başlamadık. İlk periyot iyiydik. Daha sonrasında pota altından çok kolay sayılar verdik. Takım halinde hiçbir şekilde cevap veremedik. Bunun sonucunda çok önemli bir maçı kaybettik. Önümüzdeki Eskişehir maçına hazırlanmamız lazım´´ dedi.
Pertevniyal Baş Antrenörü Andaç Yapıcıer ise mücadeleyi şu şekilde değerlendirdi: ´´Bizim için çok önemli bir maçtı. Oyuncularımı da kendilerine verilen o özgüveni ve rolleri iyi değerlendirip iyi oynadılar. Rakibimiz de genç oyunculardan kurulu bir takım. Biz de öyleyiz. Maçı kazandık ve çok mutluyuz? diye konuştu.
Haber : Ahmet Pesen



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli