Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma Kırmızı son maçında rakibini ezip geçti

Bandırma Kırmızı son maçında rakibini ezip geçti

Bandırma Kırmızı: 89 Yalova Group Belediye: 76

Bandırma Kırmızı: 89 Yalova Group Belediye: 76

Bandırma Kırmızı Türkiye Basketbol Ligi 33.hafta karşılaşmasında Bandırma´da konuk ettiği Yalova Group Belediye´yi 89-76 mağlup etti.

Bandırma Kırmızı ilk çeyreğe hızlı başladı. Hücumda Erkan Yılmaz ve Ragıp Berke Atar ile sayılar bulan Bandırma Kırmızı savunmada aynı performansı gösteremeyince ilk çeyreği 23-22 geride tamamladı. Bandırma Kırmızı ikinci çeyrekte hücumda Talat Alp Altunbey ve İsmail Cem Ulusoy ile sayılar bulsa da soyunma odasına 40-41 geride gitti.

İkinci yarıya Bandırma Kırmızı hızlı başladı. Hücumda Ragıp Berke Atar ve İsmail Cem Ulusoy ile sayılar bulan Bandırma Kırmızı son çeyreğe 63-59 önde girdi. Son çeyrekte Bandırma Kırmızı oyunun kontrolünü elinde tutarak oynadı. Hücumda Talat Alp Altunbey ve Erkan Yılmaz ile sayılar bulan Bandırma Kırmızı karşılaşmadan 89-76 galibiyetle ayrıldı.

Bandırma Kırmızı Koçu Gürgen maçı değerlendirdi

Bandırma Kırmızı Baş Antrenörü Ahmet Gürgen: ?İkinci yarıdaki performansımızla maçı kazanmasını bildik´´

Bandırma Kırmızı Baş Antrenörü Ahmet Gürgen, karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi: ´´Kazandığımız için mutluyuz. Arkadaşlarımı gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum. İlk yarıda iyi oynayamadık fakat ikinci yarıdaki performansımızla maçı kazanmasını bildik.´´ dedi.

Bandırma Kırmızı´nın başarılı oyuncularından Ragıp Berke Atar ise maçın ardından şöyle konuştu: ´´Maçın ikinci yarısından itibaren oyunu elimizde tuttuğumuzu düşünüyorum. İlk yarının sonlarına doğru fark azalıp öne geçseler de ikinci yarıdaki oyunumuzla maçı kopardık. Rakibi mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum.´´ dedi.

Haber : Ahmet Pesen



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli