Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Bandırma Kırmızı Konyaspor´a parkeyi dar etti

Bandırma Kırmızı Konyaspor´a parkeyi dar etti

Bandırma Kırmızı: 79 Konyaspor: 61

Türkiye Basketbol Ligi 15. Hafta Karşılaşmasında Bandırma Kırmızı BK, Bandırma´da konuk ettiği Konyaspor´u 79-61 farklı mağlup ederek Ligin ilk devresini galibiyet ile kapadı.
Kırmızılı Gençler karşılaşmaya Eray Akyüz, Sedat Ali Karagülle, Boran Güler, Hakan Sayılı ve Ercan Osmani beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip Bandırma Kırmızı BK oldu. Mücadeleye Eray Akyüz ve Ercan Osmani´nin sayıları ile 11-0´lık bir seri ile başlayan Kırmızılı Gençler, 5. dakikayı da 11-0 önde geçti. Kalan bölümde de üstün oyununu sürdüren Bandırma ekibi ilk çeyreği de 16-9 önde geçti.
İkinci çeyreğe hızlı başlayan taraf bu kez konuk ekip Konyaspor oldu. Hücumlarda Alp Karahan ile sayılar üreten konuk ekibe, Sedat Ali Karagülle ve Ercan Osmani ile cevap veren Kırmızılı Gençler 15. dakikayı 32-24 önde geçti. Kalan bölümde hücumlarda Ercan Osmani ile sayılar üreterek etkili olan Kırmızılı Gençler, soyunma odasına da 44-27 önde girdi.
İkinci yarıya iki takım da dengeli başladı. Karşılıklı sayılarla başlayan çeyrekte hücumlarda Mehmet Özdoğan ve Alp Karahan ile sayılar bulan konuk ekibe, Ercan Osmani ve Sadık Emir Kabaca ile cevap veren Kırmızılı Gençler, 25. dakikayı 53-36 önde geçti. Kalan bölümde Eray Akyüz ile sayılar üreten Bandırma Kırmızı BK, final çeyreğine de 22 sayı fark ile 64-42 önde girdi.
Final çeyreğine her iki takım da karşılıklı sayılarla başladı. Son çeyreğin ilk bölümünde sayı üretmekte zorlanan her iki ekipten Bandırma Kırmızı BK, hücumlarda Eray Akyüz ve Ercan Osmani ile sayılar üretince 35. dakikayı 68-51 önde geçti. Kalan bölümde karşılıklı sayılarla geçilirken, Kırmızılı Gençler karşılaşmadan 18 sayı fark ile 79-61 galibiyetle ayrıldı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı