Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma Kaymakamlığı şehit ailesine ev aldı

Bandırma Kaymakamlığı şehit ailesine ev aldı

Şehidin babasının görevi, Marmara´dan Bandırma´ya alınarak evinin tapusu verildi

Hakkari Şemdinli Durak Karakolu´nda düzenlenen saldırıda şehit düşen jandarma er Erkan Özdemir´in ailesine, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel´in girişimleriyle Bandırma´da ev alındı.
Sonel, şehit er Özdemir´in, Marmara Adası Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü´nde hizmetli olarak çalışan babası Şenol Özdemir´i, Bandırma´ya aldırdı. Kaymakam Sonel, ardından, aileye söz verdiği evin tapusunu, yeni görev yeri olan Kadıköy Kaymakamlığına gitmeden önce Bandırma Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç ve Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Recep Cansu ile birlikte şehidin babası Şenol Özdemir ve annesi Havva Özdemir´e teslim etti.
Şehit aileleri, gaziler, engelli vatandaşlar ve ihtiyaç sahibi vatandaşların her zaman başlarının tacı olduğuna işaret eden Kaymakam Sonel, ?Bandırma´dan ayrılmadan önce şehit ailemize söz verdiğimiz evin tapusunu teslim etmenin huzurunu yaşıyorum. Bu ülke için canlarını veren tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet, gazilerimize sağlıklı, uzun ömürler diliyorum. Evlatlarını, bu ülkenin birliği ve güvenliği için şehit veren ailelerimiz için ne yapsak azdır? dedi.

Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false