Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma Kariyer Festivali´ne hazır

Bandırma Kariyer Festivali´ne hazır

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi ile Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İşbirliği ile Kariyer Festivali düzenleniyor.

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi ile Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İşbirliği ile Kariyer Festivali düzenleniyor.
17 Eylül Üniversitesi ile Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasındaki işbirliğinin kapsamı giderek genişlerken, üniversitenin Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM) ile Bandırma Çalışma ve İş Kurumu arasında yürütülen görüşmeler sonucunda üniversite bünyesinde meslek yüksekokulu öğrencilerine yönelik olarak Kariyer Festivalleri düzenlenmesi konusunda işbirliğine gidilmesi kararlaştırıldı. Geliştirilen işbirliği kapsamında 20 Kasım tarihinde Gönen Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik Gönen Belediye Kültür Merkezi´nde etkinlik düzenlenirken, 21 Kasım tarihinde Manyas Meslek Yüksekokulu´nda, 22 Kasım tarihinde Erdek Meslek Yüksekokulu´nda ve 23 Kasım tarihinde ise Bandırma Meslek Yüksekokulu´nda kariyer festivali programı düzenlenecek.
Kariyer Festivali projesi için üniversite Senato Salonu´nda Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu Balıkesir İl Müdürü Nazım Balcı, Bandırma Çalışma ve İş Kurumu İlçe Müdürü Emrullah Narin ve üniversitenin Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM) Müdürü Doç Dr. Celalettin Yanık´ın katılımıyla nihai toplantı gerçekleştirildi.
Toplantıda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, İŞKUR ile üniversitenin Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi arasında kapsamlı ve verimli bir işbirliğinin geliştiğine vurgu yaptı.
Gerçekleşen toplantı sonucunda Kariyer Festivali projesi kapsamında çalışmalar başlatılırken, etkinliklerin detaylarını, İŞKUR Bandırma Hizmet Merkezi´ne ait iş ilanlarını ve üniversitenin Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi´ne ait gelişmeleri internet sitesi https://kagem.bandirma.edu.tr adresinden takip edilebilecek.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli