Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti´nden Mirza´ya ziyaret

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti´nden Mirza´ya ziyaret

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette yeni Cemiyet Başkanı seçilen Kaan Bingül ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tarık Köse ve Tufan Dalgıç yer aldı. Bingül ziyaret sırasında cemiyet çalışmaları hakkında Başkan Mirza´ya bilgi verirken, Bandırma´daki tüm yerel basın çalışanlarını ortak bir çatı altında toplamak istediklerini ve bu yapının da bağımsız bir oluşum içerisinde çalışmalarını sürdürdüğünü, sözlerine ekledi.
Başkan Mirza ise yaptığı konuşmada, ?Bandırma´nın yerel Yönetimi olarak kentimizdeki birçok sivil toplum örgütü ve diğer kuruluşlarla dayanışma içerisinde olarak birlik ve beraberlikle hareket etmek istiyoruz. Bu düşünceyle Bandırma Gazeteciler Cemiyetimizle de aynı amaçla hareket etmek en büyük arzumuz. Gazetecilerimiz bilindiği gibi çok güç koşullarda mesleklerini icra ediyor. Bu güç koşullar altında onlardan tek beklentimiz tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışıdır. Çünkü hepimizin ortak sevdası yaşadığımız bu kent. Ben şahsım adına yeni Başkan Kaan Bingül ve Yönetim kuruluna yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum.? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli