Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma-Doğa Mahallesi cami temeli atıldı

Bandırma-Doğa Mahallesi cami temeli atıldı

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Doğa Mahallesinde yeni cami inşaatının temel atma törenine katıldı.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Doğa Mahallesinde yeni cami inşaatının temel atma törenine katıldı.
Törende, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Yıllık, İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, Doğa Mahalle Muhtarı Mehmet Yüce, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş yer aldı.
Cuma namazının ardından Mahalle Meydanında düzenlenen temel atma töreninde yeni camii inşaatı hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dursun Mirza, böylesine anlamlı bir hizmete destek vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Yeni cami inşaatının Doğa Mahallesine, Bandırma´ya ve halkımıza hayırlı olmasını dileyen Mirza, ?Bizler Bandırma´nın Yerel Yönetim olarak milletimizi millet yapan değerlerimize sahip çıkıyoruz, destek veriyoruz. Doğa Mahallemizde de böyle bir ihtiyaç olduğunda hem Cami Yapma Derneği Yöneticilerimiz hem de muhtarımız bizleri ziyaret ederek bu konuyla ilgili taleplerini ilettiler. Bizler de böylesine anlamlı bir hizmet için destek olacağımızı söyledik. Bunun sonrasında eski camiinin hafriyat çalışmalarından yeni caminin yapım çalışmalarına kadar birçok konuda destek vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bandırma Belediyesi olarak bundan sonra da bu tür çalışmalara katkı sunmaya devam edeceğiz. Ben emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli