Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Yeniçeri´den yeni adli yıl mesajı

Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Yeniçeri´den yeni adli yıl mesajı

Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, yeni adli yılın açılışı nedeniyle mesaj yayınladı.

Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, yeni adli yılın açılışı nedeniyle mesaj yayınladı.
Yeniçeri, adaletin, toplum, devlet ve birey arasında en temel ve en gerçekçi bağ olduğuna dikkat çekerken, şu düşüncelere yer verdi:
?Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk, bu durumu ´İstiklal, istikbal, hürriyet, her şey adaletle kaimdir´ sözleriyle ifade etmiştir. Hak ve özgürlüklerin, toplumsal barışın ve huzurun en güçlü güvencesi adalettir. Unutulmamalıdır ki, adaletin tesisi için güzel ülkemizin her köşesinde fedakârca görev yapan hakim ve cumhuriyet savcıları, devletin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün ve cumhuriyetin nitelikleri İle devletin üniter yapısının korunmasında yüce Türk Milleti´nin hizmetinde olup çok önemli bir görevi ifa etmektedir ve etmeyi sürdürecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle, hukukun üstünlüğü ve tarafsızlık ilkelerine bağlı kalarak adaletin tecellisi için fedakârca çalışan fikirleri ve vicdanları hür, gücünü yasalardan alan hakim, cumhuriyet savcısı, avukat meslektaşlarımızın, adliye ve ceza infaz kurumları personelimizin 2016-2017 adli yılını kutlar, yeni adli yılın tüm yargı camiamız, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eder, şehit olan, ebediyete intikal eden meslektaş ve personelimize Allah´tan rahmet dilerim.?
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli