Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma Belediyesi´nden gençlere yurt dışı gezi desteği

Bandırma Belediyesi´nden gençlere yurt dışı gezi desteği

Bandırma Belediyesi bünyesinde hizmet veren ?Bandırma Belediyesi Avrupa Gönüllü Hizmet Ofisi? gençlerin, Avrupalı gençlerle yurt dışındaki projelerde birlikte çalışmalarına imkan sağlıyor

Bandırma Belediyesi bünyesinde hizmet veren ?Bandırma Belediyesi Avrupa Gönüllü Hizmet Ofisi? gençlerin, Avrupalı gençlerle yurt dışındaki projelerde birlikte çalışmalarına imkan sağlıyor.
Gönüllülük esasına dayalı programlarla gençler 2 ila 12 arasında seçtikleri bir ülkede Avrupalı gençlerle çeşitli projelerde çalışma imkanı buluyor.
Bütün masrafları (uçak bileti, vize ücreti, barınma, yemek ve sağlık hizmetleri) Avrupa Birliği fonundan karşılanan gençlerimiz hem İngilizcelerini geliştirmek hem gittikleri ülkenin dilini öğrenmek hem de farklı kültürleri tanıma fırsatına sahip olacaklar.
Bu proje kapsamında Oğuzhan Alpat isimli genç 9 aylık süreyle Polonya´ya giderek, burada değişik ülkelerden gelen gençlerle bu projede beraber çalışacaklar.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza öncülüğünde kurulan ofisde, yasal temsilci olarak Cafer Koç, proje sorumlusu olarak Taylan Ülger görev yapıyor.
Gençler, bu projelere başvuru yapmaları için Bandırma Belediyesi Avrupa Gönüllü Hizmet Ofisi´ne beklenirken, proje başvurularında tek şart 18-30 yaş aralığında olmak. Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false