Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırma Belediyesi´nde toplu sözleşme izmzalandı

Bandırma Belediyesi´nde  toplu sözleşme izmzalandı

Bandırma Belediyesi ile Tüm-Bel Sen arasında belediye memurlarını kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Bandırma Belediyesi ile Tüm-Bel Sen arasında belediye memurlarını kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. İmza töreninde Belediye Başkanı Dursun Mirza, Tüm-Bel Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol, Tüm-Bel Sen Bandırma Şube Temsilcisi Levent Metin, Genel İş Bandırma Şube Başkanı Recep Kum, Tüm-Bel Sen Merkez Yöneticileri, Daire Müdürleri ve personel hazır bulundu.
Toplu sözleşme imza töreninde konuşan Tüm-Bel Sen Bandırma Şube Temsilcisi Levent Metin, yeni toplu sözleşme sürecinin Başkan Mirza´nın olumlu yaklaşımlarıyla kısa sürede tamamlandığını söyledi.
Metin, ?Bu toplu sözleşme süresince bugüne kadar ki her aşamada bizlere yardımcı olan, belediyemizin gelirlerinin Büyükşehir yasasıyla azalmasına rağmen elinden geldiği kadar katkı sunan, sendikal mücadeleye bakışını hiç değiştirmemiş olan Başkan Mirza´ya teşekkür ediyorum? dedi.
Bandırma Şube Temsilcisi Levent Metin´in ardından söz alan Tüm-Bel Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol, toplu sözleşmelere getirilen taban ve tavan uygulamasının memur çalışanlara bir takım sıkıntılar ortaya çıkardığını belirtti.
Yeni imzalanan toplu sözleşme ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Dursun Mirza, devletin belirlediği yeni esaslar üzerinden memurlarımızın toplu söz-leşmesinde artış sağladıklarını söyledi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli