Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırma Belediyesi yüzme kurslarını başlattı

Bandırma Belediyesi  yüzme kurslarını başlattı

Çocukları yaz tatilinde sporla buluşturmak amacıyla Bandırma Belediyesi tarafından çocuklarımıza Yaz Tatili hediyesi olarak hizmete alınan yüzme kursları başladı.

Çocukları yaz tatilinde sporla buluşturmak amacıyla Bandırma Belediyesi tarafından çocuklarımıza Yaz Tatili hediyesi olarak hizmete alınan yüzme kursları başladı.
Bandırma Belediyesi´nin çocukların yaz tatillerini renklendirmek ve onları sporla buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği Gençlik ve Spor Merkezi çalışmaları kapsamında çocuklarımız için yüzme kursları ilçemizde büyük ilgi gördü. Açılışta eğitim takvimi ve kursta uyulması gereken kurallar hakkında öğrenci ve ailelerine bilgi verildi.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, konuyla ilgili ülkenin geleceğinin eğitim ile şekilleneceğinin bilinci ile ilçede eğitim alanında katkı sunduklarını ve Bandırma´da tüm çocuklarımıza yüzme eğitimi vermeyi amaçladıklarını belirtti.
Portatif havuzlara kayıt olacak çocuklar ücretsiz olarak gerçekleştirilen eğitime katılarak yüzme öğrenmenin keyfini yaşayacak.
Deneyimli eğitmenler eşliğinde yaz ayları boyunca verilecek olan yüzme kurslarının II.dönem eğitimleri 22 Temmuz- 18 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. II.dönem kurslar için son başvuru tarihi ise 10 Temmuz 2015.
Portatif havuzlara kayıt yaptırarak ücretsiz olarak yüzme eğitimi fırsatından yararlanmak isteyen miniklerin, Belediye eski Hizmet Binasında yer alan Gençlik ve Spor Merkezine başvurularını yapmaları istendi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli