Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırma Belediye Meclisi toplandı Toplantıyı Şerafettin Engüdar yönetti

Bandırma Belediye Meclisi toplandı Toplantıyı Şerafettin Engüdar yönetti

Bandırma Belediye Meclisi, yeni yılın ilk toplantısını yaptı.

Bandırma Belediye Meclisi, yeni yılın ilk toplantısını yaptı. Belediye Başkanı Dursun Mirza´nın, mazereti nedeniyle katılamadığı toplantıyı meclis birinci başkan vekili Mimar Şerafettin Engüdar yönetti.
Toplantıda, gizli oyla gerçekleşen Denetim Komisyonu üyeliklerine CHP´den Erhan Elmastaş ve Gökhan Yankol, AKP´den ise Alp Bostancı, 27´şer oyla seçildiler. Mecliste, ?Pazar Yerleri Yönetmelik Taslağı?, AKP ve MHP´lilerin ret oylarına karşılık, CHP grubunun oylarıyla kabul edildi.
Belediyede görevli 12 sözleşmeli teknik personelin sözleşmelerinin yenilenmesi, bu personele ek olarak bir inşaat mühendisi, bir harita mühendisi ve bir mimar daha alınması teklifi oybirliğiyle uygun görüldü. Meclisin, daha önceki gibi ağustos ayında toplanmayarak tatil yapması karar altına alındı.
Meclisi yöneten CHP´li üye Mimar Şerafettin Engüdar, gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından bir konu hakkında bilgi verdi. Engüdar, TCDD´nin, Ordu Caddesi üzerindeki hemzemin geçidi, 2017 yılına kadar kaldırmak istediğini, belediyeden buraya araçların geçmesi için alt veya üst geçiş yapma izni istediğini, kendilerinin de, buraya üst geçit yapılmasını uygun gördüklerini belirtirken, ?TCDD, buraya 10 metrelik, iki şeritli yoldan oluşacak bir üst geçit yapmayı plânlıyor? dedi.
Meclis, Şubat dönemi toplantısını 4 Şubat 2016 Perşembe günü, saat 19.00´da yapacak.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı