Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bandırma Belediye Fen İşleri ekiplerine durmak yok

Bandırma Belediye Fen İşleri ekiplerine durmak yok

Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı birçok noktasında çalışmalarını sürdürüyor.

Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı birçok noktasında çalışmalarını sürdürüyor.
Bandırma´nın hem merkez hem de kırsal mahallelerinde hizmet veren belediye ekipleri, bu çalışmalar kapsamında soğuk asfalt yamaları, malzeme serimi, parke tamir ve yol bakım onarım çalışmalarını yerine getiriyor.
Fen işleri ekipleri, vatandaşlarımızın güzel havalarda aileleriyle birlikte vakit geçirdiği Cumhuriyet Meydanı´nda yer alan granit zeminde hasar gören bölümlere bakım ve onarım çalışmalarını yerine getirdi.
Belediye ekipleri, kentin ana caddelerinde gerekli noktalara soğuk asfalt yaması çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Çınarlı Mahallesi´nde, Kurtuluş Caddesi ve Servet Çırpan Caddesi üzerinde sıkıntılı olan bölümlere Fen İşleri Ekipleri, soğuk asfalt yama çalışmalarını yerine getirerek bakım çalışmalarını tamamladı.
Çalışmalar kapsamında ekipler 100.yıl Mahallesi´nde malzeme serim çalışmalarını sürdürdü. Hacıyusuf Mahallesinde bulunan ve birçok noktasında göçükler ve bozulmalar meydana gelen Ortaokul Caddesi´nin tamamında söküm çalışmalarını yerine getirdi. Ekipler, malzeme serim ve zemin çalışmalarıyla birlikte bu cadde üzerinde yenileme çalışmalarını kısa sürede tamamlayacak.
Bakım ve onarım çalışmalarını kırsal mahallelerde de sürdüren ekipler, Ömerli Mahallesi´nde çevre düzenleme ve mil çekimi çalışmalarını yerine getirirken Dedeoba Mahallesinde de malzeme serim çalışmalarıyla birlikte yeni yollar oluşturuyor.
Haber Merkezi



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı