Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma Bayanlar Hentbol takımı Ankara deplasmanında

Bandırma Bayanlar Hentbol takımı Ankara deplasmanında

Bandırma Bayanlar Hentbol 1.Liginde ki temsilcisi Bandırmaspor Hentbol Takımı ligin 15. haftasında Ankara deplasmanında Lider Polatlı Belediyespor´a konuk oluyor.

 Bu maç öncesinde her iki takımında 22´şer puanı bulunurken Polatlı Belediyespor takımı averaj ile lider konumunda bulunuyor.
Hafta sonu Erdek´te oynanan zorlu maçta Sivas Belediyespor´u devirerek liderliğe gözünü diken Bordo Beyazlı kızlar bir günlük aranın ardından günde çift antrenmanla Polatlı maçı çalışmalarına başladılar.
Polatlı maçı öncesi İlk Haber Gazetesine açıklamalarda bulunan Bandırmaspor Hentbol Takımı antrenörlerinden Tolga Pelin, ? Sivas maçını kazandığımız için mutluyuz. O maçta çekilen bir fotoğraf var. Protokol tribününde bulunan Kulüp Başkanımız, Onursal Başkanımız, Şube Sorumlumuz , yöneticilerimiz ve diğer spor severler maç içinde bir anı adeta yaşıyorlar. İşte o görüntü bize daha da güç veriyor. Bu duyguyu hissetmek bu desteğin arkamızda olduğunu bilmek çok güzel? dedi.
Her hafta maç maç ele alarak yollarına devam ettiklerini söyleyen Pelin , ? Sezon başında da , ikinci devrenin başında da hep ifade ettiğimiz bir şey var. Hedefimiz şampiyonluk. Her maçı ayrı ayrı ele alıyoruz. Kemal Hocam´ın da dediği gibi hedefimiz ikinci devrede 12 maçın hepsini kazanmak. Bu hafta güzel bir maç oynayacağız ve bu maçı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bizi hiç bir zaman yalnız bırakmayan taraftarlarımızı Cumartesi günü Ankara deplasmanında oynayacağımız Polatlı maçına da bekliyoruz? ifadelerini kullandı.

B. İLK HABER



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli