Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma Bayan Hentbol Takımı yarı final için Eskişehir´de

Bandırma Bayan Hentbol Takımı yarı final için Eskişehir´de

Türkiye 2.Lig Bayanlar B.Grubunu lider olarak bitiren Bandırmaspor Bayan Hentbol Takımı yarı final maçları için Eskişehir´e gitti.

Türkiye 2.Lig Bayanlar B.Grubunu lider olarak bitiren Bandırmaspor Bayan Hentbol Takımı yarı final maçları için Eskişehir´e gitti.
2015-2016 sezonunda ilk kez katıldığı Türkiye 2.Lig Bayanlar müsabakalarında büyük başarı gösteren Bandırmaspor Bayan Hentbol Takımı Antrenörleri Kemal Taşkın, Tolga Pelin ve Esra Ulu ile birlikte 18 Mart tarihinde Eskişehir Porsuk Spor Salonu´nda başlayacak olan yarı final müsabakalarına katılmak üzere Eskişehir´e gittiler.
Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, ilk 2.Lig B grubunda mücadele eden kızların ligi lider olarak tamamladıklarını ifade ederek, gazetecilere şu açıklamalarda bulundu: ?Bayan hentbol takımımız, özveri ile sabırla çalıştılar bileklerini hakkıyla kazandılar. İki aşamalı play-off sisteminin birinci aşamasında ilk maçlarını Cuma günü yapacaklar. 18 kişilik kadromuzun içinde bir tane Bandırmalı ortaokul öğrencisi kızımız, 8 lise öğrencisi Bandırmalı kızımız, yine üniversitesi öğrencisi iki kızımız yer almaktadır. Bu bize gurur vermektedir. Amacımız her alanda lider olmak en iyisini yapabilmektir.´´
Bayanlar Play-Off yarı final müsabakaları 18-20 Mart 2016 tarihleri arasında Eskişehir´de gerçekleşecek. Dörder takımlı 2 grupta mücadele tek devreli lig usulüne göre mücadele edecek takımlardan ilk 2 sırayı alanlar final grubuna yükselecek.
1.Grupta Ankara Gazi Pasifik SK. Polatlı Belediyesi SK, Mudanya Belediyesi Dinçspor, Amasya Atatürk Lisesi SK. Takımları mücadele ederken, 2.Grupta Bandırmaspor, Elazığ Sosyal yardımlaşma SK. Yeşil Giresun Belediyesi SK, ve Kemalpaşa ATA GSK takımları mücadele edecek. Haber: Ahmet Pesen
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli