Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırma Basketbol´a spor kompleksi kazandırıldı

Bandırma Basketbol´a spor kompleksi kazandırıldı

Bandırma Basketbol´un yuvası ?Bullseye Athletics´in ilk tesisi, spor kompleksinin açılışı gerçekleştirildi

Bandırma Basketbol Kulübü tarafından inşa ettirilen Bandırma Basketbol´un yuvası ?Bullseye Athletics´ in ilk tesisi Bandırma´nın ilk spor kompleksi açıldı.
22 Ağustos 2017 de temeli atılan ve 13 ayda bitirilerek, 6,5 milyon liraya mal olan kompleks bugün yaşama geçirildi.
Tören, İstiklal Marşının okunmasının ardından, kulüp başkanı, Bandırma Sportif Faaliyetler Yönetim Kurulu Başkanı Bora Öziş´in açılış konuşmasıyla başladı.
Öziş, kulübün kuruluş yıllarından bugünlere nasıl gelindiğini konuklara anlattı.
?Bu spor kompleksi hepimiz için bir gurur kaynağı, Bandırma´ya hem ihtiyacı olan bu kulübü kazandırmak. Hem de oyuncu yetiştirmek amacındaydık. Bandırma Basketbol bundan sonra daha iyi işler yapacak, çünkü hedefi sporcu, iyi vatandaş, iyi birey yetiştirmek. Bandırma Belediyesi bu alanı Yap-İşlet-Devret Modeli ile kulübümüze devretti? dedi
Tesisin kapalı alanının 4 bin 880 metrekare olduğuna dikkati çeken Öziş, şunları aktardı:
?Tesisimizde nizami ölçülerde 400 kapasiteli bir basket sahası, Salon tribünlerine Abdi İpekçi Spor Salonu´ndan gelen koltuklar döşendi. Yaz kış kullanılacak bir havuz var. Fitnes salonu ve soyunma odaları bulunuyor. Biz bu tesisi Bandırma´ya kazandırmaktan gurur duyuyoruz?
Ardından kürsüye gelen Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza konuşmasında, bugünün en mutlu günlerinden biri olduğunu söyledi.
Kaymakam Günhan Yazar da açılışta yaptığı konuşmada, son dönemlerde millet olarak çok laf üretip az iş üretir duruma geldik diyerek. ?Onun bir parça önüne geçmek gerekiyor. Buradan yola çıkarak kısa sürede bu tesisi hayata geçiren kulübümüzü tebrik ediyorum.? dedi.
Açılışa Kaymakam Günhan Yazar, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Başkan Yardımcısı Ozan Onur, Eski Milletvekili ve Belediye Başkanlarından Sedat Pekel, Daire Müdürleri, Siyasi parti Temsilcileri, Spor Kulübü temsilcileri, yönetici ve sporcular ile vatandaşlar katıldı.
Haber: Ahmet Pesen



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli