Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma ADD´de yeniden Polat dönemi

Bandırma ADD´de yeniden Polat dönemi

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Bandırma Şubesi başkanlığına yeniden Serdar Polat getirildi.

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Bandırma Şubesi başkanlığına yeniden Serdar Polat getirildi.
Şubenin olağan genel kurul toplantısı Cihangir Dündar´ın divan başkanlığında yapıldı.
514 üyesi bulunan derneğin kendi lokalinde gerçekleştirdiği toplantının açış konuşmasını şube başkanı Serdar Polat yaptı.
Şube olarak Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz savunucusu, bekçisi olup bunları yaşatmak için başta Bandırma ve çevresi olmak üzere ulusal alanda, her platformda çalışmalarını sürdürmekte olduklarını vurgulayan Polat, şunları söyledi:
?Bu ilke ve hedefler doğrultusunda, 22.07.1994´te, 44. şube olarak kurulan derneğimiz, 25. yılını Atatürk ilke ve devrimlerine gönülden bağlı, cumhuriyete ve kazanımlarına sahip çıkan, başta belediyemiz olmak üzere üyelerimize, Bandırma´da bulunup bize destek veren siyasi partilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, basın emekçilerimize ve Bandırma halkına ve sizlere borçludur. Bir kez daha bize destek olan tüm Atatürkçü dostlarımıza şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına teşekkür ediyorum. Atatürk ilke ve devrimlerinin şemsiyesi altında tüm toplumun birleşmesi ve bir arada olması en büyük hedefimizdir. Atatürk ilke ve devrimleri altında tüm toplumun bir araya gelme isteği bizim hedeflerimizin ve duruşumuzun doğruluğunu göstermektedir. Bu doğrultuda, toplumu bilinçlendirme için sosyal alandaki çalışmalarımızı yılmadan sürdürme kararlılığındayız.?
Ardından Balıkesir eski milletvekili Mehmet Tüm, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve CHP Bandırma belediye başkan adayı Tolga Tosun konuştular.
MİRZA´DAN GÖNDERME:
?BENİMLE HESABI OLANLAR TOLGA TOSUN´U KULLANMASIN?
ADD´nin genel kurulunda konuşan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma´nın yıllardır cumhuriyetin çağdaş bir kalesi olmasını sağladıklarını vurgularken, ?Bu kalenin başka bir zihniyetin eline geçmesini istemem ve buna asla izin vermem? dedi.
Atatürk ile ilgili hamaset nutukları atma ve Atatürk´ün arkasına sığınmanın kolay olduğuna dikkati çeken Mirza, şunları söyledi:
?Ancak bugün Atatürk´ün kurduğu parti olan CHP´de yaşananlara bir bakalım. CHP´yi yönetenler, adaylık sürecini yönetmeyi bile beceremediler. Herkese mavi boncuk dağıtanlarla bu iş olmaz. Biz, birbirimizin kurduyuz. Bizim partinin özeti bu. Belediye başkan adayı Tolga Tosun´u kutluyorum. CHP´nin yeni ilçe başkanı Hüseyin Bahar´ı kutluyorum. Ancak kimse Tolga Tosun´un üzerinden benimle hesaplaşmasın. Benimle hesabı olanlar, hesaplarını benim üzerimden yapsınlar.?
Mirza, konuşmasını tamamlarken, ?Şimdi de CHP adayımız Tolga Tosun´u dinlemek isterim? dedi.
TOLGA TOSUN´DAN MİRZA´YA:
?SENDEN ÖĞRENECEKLERİM VAR, GÖZÜN ARKADA KALMASIN?
CHP´nin Bandırma belediye başkan adayı Tolga Tosun, şöyle konuştu:
?Beni siyasette 10 yıldır Dursun Mirza, Ozan Onur ve Sedat Pekel gibi ağabeylerim yetiştirdi. Dursun Mirza, beni Balıkesir Büyükşehir belediyesi meclis üyesi yaptırdı. Deneyim kazanmam için Kuşcenneti festivali genel sekreterliğine getirdi. Dursun başkanım. İşiniz bitmedi. Sizden daha öğreneceğim çok şey var. Bana inanın, güvenin, sizleri mahcup etmeyeceğim.?
Konuşmaların ardından derneği dört yıl süreyle yönetecek olan yönetim kurulu için seçimlere geçildi. Seçime, Serdar Polat´ın başkanlığındaki tek aday liste katıldı.
ADD Bandırma Şubesi´nin yeni yönetim kurulunda Serdar Polat, Sadullah Batur, Hasan Kartal, Ayla Bilgen, Dilek Karaarslan, Nergis Şengül, Özlem Altuğ, Murat Madak ve Halil Kadir Ünlü´ye görev verildi.
Denetleme kuruluna Nermin Bora, Salih Yaldız ve Bülent Çalışkan görev alırken, disiplin kurulunda Av. Ramazan Şenol, Jale Bal ve Necmettin Tuncay görevlendirildi.
Genel merkez genel kurul temsilciliklerine ise Cihangir Dündar, Vahit Ak, Dr. Selim Panç, Hülya Denizcioğlu, Ercan Akyazar ve Sadullah Batur getirildiler.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Bandırma yeniden Polat dönemi
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli