Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BALSADERden eczacılara seminer

BALSADERden eczacılara seminer

Balıkesir Sağlık Gönüllüleri Derneği (BALSADER) Eczacılık Kurulu, Türk Eczacılar Günü dolayısı ile 18 Mayısta eczacılara yönelik bir eğitim programı düzenleyecek.

Balıkesir Sağlık Gönüllüleri Derneği (BALSADER) Eczacılık Kurulu, Türk Eczacılar Günü dolayısı ile 18 Mayıs`ta eczacılara yönelik bir eğitim programı düzenleyecek.
Balıkesir Sağlık Gönüllüleri Derneği (BALSADER) Başkanı Dr. Fatih Erden, günümüz ve geleceğin eczane konseptini yapılandırma ve müşteri beklentilerini karşılamada en yeni ve en gelişmiş modellerin sunulmasını vurguladı.
Düzenlenecek bu etkinlikle Eczacı arkadaşlara `Geleceğin Eczanesi ve Davranış Modelleri`  ile ilgili olarak küçük de olsa bir katkı sağlamayı hedeflediklerini kaydeden Dr.Erden, 2011 yılının Ağustos ayında 7 gönüllü tarafından kurulan Sağlık Gönüllüleri Derneğinin gerek yurtiçi ve gerekse yurt dışındaki sağlık hizmetlerinin ilave olarak, aile hekimleri, diş hekimleri ve eczacılara yönelik bu tür sosyal aktivitelere devam edileceğini söyledi.
BALSADER Eczacılık Kurulu Başkanı Eczacı Ceyda Çankaya`da, 14 Mayıs Türk Eczacılar Günü etkinlikleri kapsamında Eczacı Yaşam Koçu Mustafa Özarslan`ın sunumu ile gerçekleştirilecek ``Geleceğin Eczanesi Davranış Modelleri ve Kişisel Gelişim Eğitimi` konulu  etkinliğin 18 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00`te Yücel Et Tesislerinde 2 oturum şeklinde gerçekleştirileceğini hatırlatarak, `Geleceğin Eczanesi ile ilgili meslektaşlarımıza faydalı bilgilerin verileceği programımıza ilimizdeki bütün eczacı arkadaşlarımızı davet ediyoruz` dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli