Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BALOSB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Güdümlü Projesi tanıtıldı

BALOSB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Güdümlü Projesi tanıtıldı

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından 2018 bütçe yılı içerisinde Güdümlü Proje Destek Programı kapsamında desteklenmesi planlanan ?Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Güdümlü Projesi? için başlangıç toplan

Toplantıda Güdümlü Proje süreçleri hakkında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunan GMKA Genel Sekreter Vekili Abdullah Güç´ün ardından Balıkesir OSB İdari İşler Amiri Levent Eryılmaz tarafından Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Projesi tanıtım sunumu ve GMKA Proje Geliştirme ve Uygulama Birimi Uzmanı Emine Aktuğ tarafından Güdümlü Proje tanıtım sunumu gerçekleştirildi.
Mesleki eğitim kalitesinin artırılarak meslek liselerinin tercih edilebilirliğinin sağlanması ile iş gücü arzının işgücü talebi doğrultusunda geliştirilerek nitelikli personel ihtiyacının karşılanması amacı doğrultusunda Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından sunulan ?BALOSB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Güdümlü Projesi? GMKA´nın Güdümlü Proje Desteği ile hayata geçirilecek.
Toplantıya katılım sağlayan tüm kurumların ortak olarak yer alacakları Güdümlü Projenin Kalkınma Bakanlığı´nın onayının ardından, bu yıl içinde uygulanmaya başlanması planlanmakta.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli