Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BALMEK kursları Bandırma’da revaçta

BALMEK kursları Bandırma’da revaçta

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Bandırma’da açtığı BALMEK kursları yoğun ilgi görüyor. Bandırma BALMEK Sorumlusu Gülsüm Sönmez

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Bandırma’da açtığı BALMEK kursları yoğun ilgi görüyor. Bandırma BALMEK Sorumlusu Gülsüm Sönmez, “Açılacak çeşitli yeni kurslarımıza da yeni dönemde vatandaşlarımız kayıt olarak eğitimlerini alabilirler.” dedi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Bandırma’da bulunan Güney Marmara Ek Hizmet Binası’nda açılan BALMEK kursları devam ediyor. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören kurslardan açıldığından bu yana 382 kursiyer belgelerini alarak mezun oldu. Yaz sezonunda hızlandırılmış BALMEK kurslarının yapıldığını belirten BALMEK Bandırma Sorumlusu Gülsüm Sönmez, eylül ayından itibaren yeni kursların açılacağını söyledi.
“KURSLARA YOĞUN BİR İLGİ VAR”
Hızlandırılmış yaz kurslarında 30 kursiyer bulunduğunu aktaran Gülsüm Sönmez, “İğne oyası ve nakış kurslarımız haftada 2 gün ve tam gün olarak devam ediyor. Kurslara yoğun bir ilgi var. Eylül ayı ile birlikte kişisel gelişim ve el sanatları kurslarımızda açılacak. Tamamlanan kurslar arasında İş sağlığı ve güvenliği, hasta ve yaşlı öz bakım destek ortak eğitimi, hijyen, diksiyon, kumlama resim ve ebru kurslarımız oldu. Önümüzdeki dönemde yeni kurslarımız açılacak.”dedi.
“YENİ DÖNEM KAYITLARI YAVAŞ YAVAŞ DOLMAYA BAŞLADI”
Eylül ayı için yeni kayıtların devam ettiğine değinen Gülsüm Sönmez, “Eylül için yeni kayıtlarımızı almaya devam ediyoruz. Eylül’de yeni kurslarımız başlayacak. İnsanlar BALMEK kurslarımızı merak edip soruyor. Açılmamış kurslarımızın kayıtları da yavaş yavaş dolmaya başladı. Kişisel gelişim kursları, dekoratif el sanatları kursları ve ziraat kursları gibi açılacak çeşitli yeni kurslarımıza da yeni dönemde vatandaşlarımız kayıt olarak eğitimlerini alabilirler.” diye konuştu. 
Haber Merkezi
 



Anahtar Kelimeler: BALMEK kursları Bandırma’ revaçta
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı