Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ballıpınar´lı müstahsiller Marmarabirlik eski yönetici İlgen´le buluştu

Ballıpınar´lı müstahsiller Marmarabirlik eski yönetici İlgen´le buluştu

Marmarabirlik´e bağlı S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi adım adım seçimli genel kurula giderken, Ballıpınar Kırsal Mahallesi´nden bir kısım müstahsil ilçemize gelerek Marmarabirlik eski yönetim kurulu üyelerinden Mustafa İlgen´le bir ar

Marmarabirlik´e bağlı S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi adım adım seçimli genel kurula giderken, Ballıpınar Kırsal Mahallesi´nden bir kısım müstahsil ilçemize gelerek Marmarabirlik eski yönetim kurulu üyelerinden Mustafa İlgen´le bir araya geldi.
Erdek İlçesi kırsal Ballıpınar Mahallesi sakinlerinden aynı zamanda Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi ortağı oldukları öğrenilen Recai Kırcı ve arkadaşları, bir araya geldikleri Mustafa İlgen´e mahallelerindeki sorunları aktarıp çözümü konusunda destek talebinde bulundular.
Erdek Cafe Süzgün´de gerçekleşen buluşmada, yaklaşan S.S. 162 sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi seçimli genel kurulu da konuşulurken, 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimleri de masaya yatırıldı.
Yapıcı ve samimi bir havada geçen sohbet sonunda Marmarabirlik eski yönetim kurulu üyesi Mustafa İlgen ile konukları objektifimize gülümseyerek poz verdi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli