Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Balıklı´daki kadınlar plajı sorun yarattı

Balıklı´daki kadınlar plajı sorun yarattı

Erdek´e bağlı Balıklı Mahallesi Muhtarı Nihat Karışık, yaz sezonunda yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi verdi

Erdek´e bağlı Balıklı Mahallesi Muhtarı Nihat Karışık, yaz sezonunda yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi verdi. Paşalimanı Adası´nda bulunan mahallelerinde geride bıraktığımız yaz aylarında yaşanan en büyük sorunun, Balıklı-Tuzla arasındaki sahilde yer alan ?kadınlar plajı? olduğuna dikkati çeken Karışık, şunları söyledi:
?Tesettürlü kadınların denize girdiği bu plajın yakınına kimseyi sokmamaya çalışmaları sıkıntı yarattı. Bu durumu, SÖZCÜ Gazetesi yazarı Bekir Coşkun da tüm çıplaklığıyla çok açık bir şekilde yazdı. Durum, aynen onun anlattığı gibiydi. Bu arada, bu plaj konusunda çok çelişkili bir durum da ortaya çıktı. Eşlerini veya yakınlarını kadınlar plajına bırakan erkekler, halkımızın denize girdiği diğer plajlara geldiler. Bu plajlarda, havluların altında mayo giyip çıkarmaları sıkıntı yarattı. Madem onlar, kadınlar plajına kimseyi sokmak istemiyorlar, öyleyse onlar da tüm vatandaşların girdiği bizim plajlarımıza gelmesinler.? 

Kışın 25-30 hane olan Balıklı´nın yazın hane sayısının 130´ları bulduğuna dikkati çeken muhtar Nihat Karışık, ?Ayrıca su sıkıntısı çekiyoruz. İçme ve kullanma suyumuz tuzlu. Bu arada, Paşalimanı Adası´ndaki 5 mahallenin birbirine bağlandığı yollar da çok bozuk. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin, bu yollarımız bir an önce yapmasını istiyoruz? dedi.
Haber : Önder Balıkçı



ışık aktaş
26.10.2015 15:41:05
Erdek,in her tarafında haşamalılarla ,mayolular beraber denize giriyorlar da Balıklıda niye ayrı deniz ,plaj ? ben de olsam oradan ailesiz gelen erkekleri ,HALK plajına istemem--

  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false