Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Balıkesir’li sporcular kılıçlarını konuşturdu

Balıkesir’li sporcular kılıçlarını konuşturdu

Balıkesir’li sporcular Eskrim Branşı’nda büyük bir başarıya imza attı.

Balıkesir’li sporcular Eskrim Branşı’nda büyük bir başarıya imza attı. 
Türkiye Eskrim Federasyonu faaliyet programı kapsamında Antalya'da düzenlenen U10-U12-U14 Flöre Açık Turnuvası’nda Balıkesir’i temsil eden sporcularımız madalyaları topladı. 
Türkiye Eskrim Federasyonu (TEF) tarafından Antalya’da düzenlenen ‘U10-U12-U14 Flöre Açık Turnuva'da sporcular kıyasıya yarıştı. 
Türkiye'nin 7 ilinden eskrim sporcularına ev sahipliği yapılan turnuvada, TUI Magic Life Jacaranda Otel'de 3 gün devam eden mücadelenin ardından dereceye giren sporcular madalya mutluluğu yaşadı. 
Flöre Açık Turnuvası’nda 10, 12 ve 14 yaş altı flörecilerin madalya için ter döktüğü turnuvada U14’te Arda Barış Demircan ve Balıkesir’den ilimizi temsil eden sporcumuz Alara Atmaca, U10’da Rutkay Çınar Bayrak ve Selin Ece İncesu, U12’de ise Ada Küfeciler ile Kuzey Aydemir altın madalyanın sahibi oldu. 
Turnuvada dereceye giren sporcular madalya ve başarı sertifikalarını TEF Başkan Vekili Ahmet Hakan Hayber, TEF Teknik Kurul ve Olimpiyat Koordinatörü Recep Koç, TEF Organizasyon Kurul Üyesi Turgay Caner ve Eskrim Antalya İl Temsilcisi Yiğit Akdeniz'in elinden aldı. 
Balıkesir’den katılan sporcularımızın başarıları: U10 Kız Flöre 
Duru PERÇİN 2., U12 Erkekler Flöre 
Tuna AKAN 3., U12 Kız Flöre
Nil KIRTAY 2., U14 Kız Flöre Alara ATMACA 1., Elvin GÜLIŞIK 2. 
Haber Merkezi



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı