Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Balıkesirli sanayicilerden CHPye çıkarma

Balıkesirli sanayicilerden CHPye çıkarma

Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) Yönetim Kurulu İsa Tamer Çelik başkanlığında Ankarada gerçekleştirdikleri ziyarette CHP Balıkesir Milletvekilleri Namık Havutça, Ayşe Nedret Akova ve Haluk Ahmet Gümüşün konuğu oldular.

Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) Yönetim Kurulu İsa Tamer Çelik başkanlığında Ankara`da gerçekleştirdikleri ziyarette CHP Balıkesir Milletvekilleri Namık Havutça, Ayşe Nedret Akova ve Haluk Ahmet Gümüş`ün konuğu oldular. 
Heyet, CHP`li milletvekillerini makamlarında ziyaret ettikten sonra öğle yemeğinde bir araya geldi. BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Çelik Havutça`ya, 15 Mayıs 1919 yıllarında İzmir`in işgalinden sonra 16 Mayıs 1919`da Balıkesirlilerin toplanarak silahlı mücadele kararının alındığı ve Kuvayi Milliye ateşinin parladığı,  6 Şubat 1923 tarihinde de Balıkesir`e ilk gelişlerinde Atatürk`ün konakladığı evin lazerle cama işlenmiş minyatürünü hediye etti.
CHP Milletvekili Havutça, Balıkesir`li sanayicilerin kendilerine yaptığı ziyaretten dolayı çok mutlu olduğu söyleyip, taltif edilen hediye için teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli