Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir’in markası BALBUCKS 3. şubesini Avlu’da açtı

Balıkesir’in markası BALBUCKS 3. şubesini Avlu’da açtı

BALBUCKS, şehre yayılmaya devam ediyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ünü tüm ülkeye yayılan markası BALBUCKS, şubeleşmeye ve tüm şehre yayılmaya devam ediyor. 7’den 77’ye herkesin; muhteşem lezzetleri, nezih ortamı ve uygun fiyat politikası dolayısıyla tercih ettiği BALBUCKS’ın 3. şubesi Avlu Yaşam Merkezi’nde açıldı.

Tarihi Zağnos Paşa Camisi Meydanı’ndaki ilk şubesinin; dünyaca ünlü sıcak-soğuk içecekler, sandviç ve tatlılardan oluşan lezzetli ürünleri, uygun fiyat politikasıyla nezih bir ortamda sunması dolayısıyla şubeleşmeye başlayan BALBUCKS’ın, ikinci şubesini Balıkesir Üniversitesi Çağış Kampüsüne açan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, üçüncü şubesini de Avlu Yaşam Merkezi’ne açtı. 7’den 77’ye tüm şehrin büyük ilgi gösterdiği BALBUCKS aynı zamanda şehir dışından gelen fenomenler ve ünlülerin de uğrak noktalarından bir tanesi. Çok yakında yeni şubelerini de açacak olan BALBUCKS’ın Avlu Yaşam Merkezi’ndeki şube açılışına, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile eşi Mehtap Yılmaz’ın yanı sıra; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, AK Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray, meclis üyeleri, AK Parti Teşkilatları ve vatandaşlar katılım gösterdi. Açılış kurdelesinin kesiminin ardından vatandaşalar BALBUCKS’ın eşsiz lezzetleri ücretsiz olarak ikram edildi. 

ÖZEL MÜTEŞEBBİSLER BALBUCKS’TAN FRANCHİSE İSTİYOR

Avlu Yaşam Merkezi’nin bu haliyle Balıkesir’e çok yakıştığını belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “Tesisleriyle ve yaşam alanlarıyla şehrimize hizmet ediyor. BALBUCKS, Balıkesir’in markası haline geldi. Şehrimizin çok farklı noktalarında BALBUCKS talebi görüyoruz. Öyle bir noktaya geldi ki frenchise istiyorlar, belediyemizden özel müteşebbisler. BALBUCKS’ın açılımı; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulusal Çay Kahve Servisi. BALBUCKS sadece bir sosyal belediyecilik hizmeti değil, aslında bir afet durumunda şehrin dışındaki diğer illere mobil hareket edebilecek bizim çay-kahve servisimiz. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak 6 Şubat depremlerinden hemen sonra önce Osmaniye sonra; Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman’ı da içine alan bölgede koordinasyon görevini yerine getirdik. Orada yaptığımız görev esnasında fark ettik ki bu tür afetlerde hayatın bir an önce normalleşmesi için temel yapılacakların dışında bir şehirde mobil mekânlarında olması gerekiyor, dayanıklı olması için.” dedi.

BALIKESİR’E GELENLER BALBUCKS’A UĞRAMADAN GİTMİYOR

Gençlerin BALBUCKS’ı çok sevdiğini ve rağbet gösterdiklerini söyleyen Başkan Yücel Yılmaz “Balıkesir’e gelen BALBUCKS’a uğramadan gitmeyelim diyor. Türkiye’de 2019-2024 yılı arasında en çok yeşil alan üreten şehir biziz. Çamlık Ahmet Edip Uğur Gençlik Kültür ve Aktivite Merkezi, Avlu Yaşam Merkezi, Bigadiç Millet Bahçesi, mesire alanlarımız ve çok farklı alanlarda yaptığımız tesisler aynı zamanda da gençlere hizmet eden yerler olması dolayısıyla şehrimizin gençleri için bir ayrıcalık. Balıkesir Türkiye’nin marka şehri olma yolunda ilerliyor, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. BALBUCKS’ımızın yeni şubesi şehrimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı