Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Balıkesirin kazanması için güç birliği oluştu

Balıkesirin kazanması için güç birliği oluştu

Balıkesir Tanıtım Günleri Fuarına hazırlanıyor. Ankarada düzenlenecek Balıkesir Tanıtım Günleri Fuarı öncesi Balıkesir Öz Merkez İl Genel Meclisi Salonunda toplantı düzenlendi.

"Balıkesir Tanıtım Günleri" Fuarına hazırlanıyor.
Ankara`da düzenlenecek "Balıkesir Tanıtım Günleri" Fuarı öncesi Balıkesir Öz Merkez İl Genel Meclisi Salonunda toplantı düzenlendi.
10-13 Ekim 2013 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi`nde gerçekleştirilecek olan"Balıkesir Tanıtım Günleri" için Vali Ahmet Turhan başkanlığında bir toplantı düzenlendi. 
Öz merkez İl Genel Meclisi Salonu`nda düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcıları Selda Dural, Nusret Şahin, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Prof. Dr. Abdullah Soykan, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşların temsilcileri katıldı.
Balıkesir Valisi Turhan, toplantıya katılanlar ile "Balıkesir Tanıtım Günleri"nde ilimizi daha iyi nasıl tanıtabilmek adına neler yapılması ve neler yapılabileceği üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Toplantıda ilimizin dinamiklerinin doğru tarzda yansıtılması, zeytinyağı, turizm ve tarımıyla ilimizi en doğru şekilde anlatmak, tanıtım günlerine gelen misafirlere verilecek ikramlar üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda söz alan Vali Turhan, "Bu organizasyon sadece Valiliğimizin organizasyonu değil, Bu organizasyon Balıkesir organizasyonu. Valilik, Belediye Başkanlığı, üniversite sivil toplum örgütleri, odalarımız ve vatandaşlarımızla, başarılı olursak Balıkesir kazanacak. Herkes üzerine düşen katkıyı sağlamalı. Atatürk Kültür Merkezin de güzel bir organizasyona ev sahipliği yapacağımıza inanıyorum. Önümüzde kısa bir süre kaldı. Herkesin elinden gelen çabayı göstermesi, katkı sağlaması organizasyonun başarısı açısından çok önemlidir. Katkı sağlayan herkese teşekkür ederim." dedi.
Fuar organizasyonunu üstlenen Anatolia Grup Genel Koordinatörü Özgür Can Çelik, sunumlarla fuar hakkında katılımcılara bilgilendirmelerde bulundu. Konuşmaların ardından toplantı istişare biçiminde devam etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli