Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Balıkesir´in ilçesine kadın gazeteci aday

Balıkesir´in ilçesine kadın gazeteci aday

CHP´nin Altıeylül ilçesi belediye başkan adayı Esin Balıbek

İYİ Parti´nin de ?millet ittifakı? kapsamında destekleyeceği CHP´nin Balıkesir Altıeylül ilçesinin belediye başkan adayı gazeteci Esin Balıbek oldu. Balıbek, böylece hem CHP´nin 14 ilçesindeki başkan adayları, hem de tüm partiler dahil Balıkesir´deki ilçelerin tek kadın başkan adayı olarak dikkati çekti.
Balıkesir´in en eski gazetelerinden YENİ HABER´in kurucusu Ekrem Balıbek´in kızı olan Esin Balıbek, uzun süredir bu gazetenin genel yayın yönetmenliğini yürütüyor. Yıllardır politikanın da içinde bulunan Esin Balıbek, uzun süredir kendisini Altı Eylül ilçesi belediye başkanlığına hazırlıyor.
CHP´nin MYK ve PM´de, Altıeylül Belediyesi için aday adayı olan üç isim arasında Esin Balıbek´in aday gösterilmesi partililer arasında memnuniyet yarattı.
BALIBEK´İN AÇIKLAMASI
Balıbek, aday gösterilmesinin ardından sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:
?Balıkesir benim sevdam. Bu sevdanın izinde isteyerek, hedefleyerek, azimle bugünlere geldim ve sizlerle büyük, güzel ve uzun bir yolun anlamlı yürüyüşüne çıkıyoruz. Bu üstlendiğim onurlu görevi büyük bir heyecan, sevgi ve azimle yerine getireceğimden bir an bile kuşkunuz olmasın. Bütün Balıkesirlilere, Altıeylül ilçemizin sakinlerine, diğer illerden arayan ve desteklerini veren tüm değerlere kucak dolusu sevgi ve teşekkürlerimle??
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli