Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Balıkesir´in en hijyenik üç kahvehanesi belli oldu

Balıkesir´in en hijyenik üç kahvehanesi belli oldu

Balıkesir Altıeylül İlçesinde düzenlenen Kahvehaneler Yarışıyor yarışması sona erdi.

Balıkesir Altıeylül İlçesinde düzenlenen Kahvehaneler Yarışıyor yarışması sona erdi.
Altıeylül Belediyesi ile Kahveciler Odası´nın ortaklaşa düzenlediği Kahvehaneler Yarışıyor yarışmasında ilk üç dereceye girenlere ödülleri dağıtıldı.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Kahveciler Odası Başkanı Bülent Bilir dereceye giren kahvehaneleri ziyaret ederek işyeri sahiplerine ödüllerini takdim ettiler.
İlk olarak Faytoncu Kıraathanesi ziyaret edildi. Başkan Zekai Kafaoğlu ile Kahveciler Odası Başkanı Bülent Bilir yarışmada birinci olan Faytoncu Kıraathanesi´nin sahibi Mustafa İnan´ı tebrik etti.
Mustafa İnan Bulaşık Makinesi hediyesi ve belgesini Başkan Zekai Kafaoğlu´nun elinden alırken, masa örtüsü hediyelerini Kahveciler Odası Başkanı Bülent Bilir verdi. Altıeylül Belediyesi şildini işyeri sahibine Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özen takdim etti.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu burada yaptığı konuşmada, Kahvehaneler Yarışıyor organizasyonunu Kahveciler Odası ile birlikte düzenledikleri söyledi.
?Burada hedefimiz kahvehanelerin hijyen, temizlik ve kalite anlamında daha iyi olmaları, daha güzeli yapmak için çaba sarf etmeleriydi.? diye konuşan Kafaoğlu, ?Bu bir teşvik. Faytoncu Kıraathanesi birinciliğe ulaştı. Kendisine bulaşık makinesi hediye ediyoruz, makinenin alımında Esnaf Odaları Birliği sponsor oldu. Hangi işi yaparsak yapalım hep bulunduğumuz noktanın üzerini hedeflememiz lazım. Kahvehanelerimiz ve kıraathanelerimizi de bu noktada teşvik etmek için yarışma düzenledik.? dedi.
Daha sonra, yarışmada ikinci olan Gümüşçeşme Mahallesi´nde yer alan Mazlumlar Kıraathanesi Sahibi Tahir Durmuş ziyaret edilerek çay kazanı ile masa örtüleri sunuldu.
Yarışmanın üçüncüsü ise Kasaplar Mahallesi´nde bulunan sahipliğini İbrahim Atik´in yaptığı As Kültür Cafe oldu. İbrahim Atik´e ise çay ve kahve fincan takımı ile masa örtüleri hediye edildi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli